Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

It-firma vil underbyde DK-Hostmaster

Webhosting-selskabet Acomma er klar til at tage kampen op med DK-Hostmaster på registreringen af domænenavne. DK-Hostmaster har siden årsskiftet krævet et depositum på 25.000 kroner af selskaber, som vil stå for oprettelsen af domænenavne. Nu tilbyder Acomma de samme muligheder for knap 1.000 kroner.

Det danske hosting-selskab Acomma indleder en discount-krig mod DK-Hostmaster på registreringen af domænenavne.

Kun registrerede domæneregistratorer har lov til at oprette domænenavne direkte hos DK-Hostmaster, men flere er faldet fra, siden DK-Hostmaster ved årsskiftet hævede sit depositumkrav fra 5.000 til 25.000 kroner.

Acomma vil nu forsøge at vinde de selskaber som kunder med et nyudviklet system, hvor virksomheder gennem Acomma får de samme funktioner som hos DK-Hostmaster, men til en pris på 1.000 kroner.

Benytter smutvej
- Vi synes, det er urimeligt, at man skal lægge 25.000 kroner, og der skal immervæk mange domæner over disken, før det kan betale sig, siger forhandleransvarlig Lars-Bo Johansen.

Rent teknisk benytter Acomma sig af, at selskabet selv er registreret domæneregistrator hos DK-Hostmaster.

Hosting-selskabet har udviklet en funktion, så kunder for en pris på 60 kroner eksklusive moms kan oprette og administrere .dk-, .com-, .net-, .org-, .biz- og .info-domæner via Acomma.

Kunderne kan også vælge at benytte sine egne navneservere, så slutbrugerne ikke kan se, at det rent faktisk er Acomma, der står for registreringen.

Det skyldes, at en stor del af målgruppen for Acommas nye produkt er mindre webhoteller og reklamebureauer, der gerne vil administrere domæner for sine kunder, men ikke betale depositummet på 25.000 kroner til DK-Hostmaster.

- Vi har allerede solgt omkring 40 løsninger, og vi har store forventninger, siger Lars-Bo Johansen.

Opstået gennem fusion
Acomma er resultatet af en fusion mellem hosting-selskaberne Acomma, Web-Sale og 2kweb, der slog pjalterne sammen i maj - blandt andet for at spare depositummet på 25.000 kroner, som de skulle betale hver for sig.

Hosting-selskabet har i dag tre fastansatte og 10 løst tilknyttede programmører og teknikere, der især satser på at stå for driften af servere for mindre selskaber og webhoteller.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra DK-Hostmasters administrerende direktør, Per Kølle.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere