Artikel top billede

Computerworlds image-undersøgelse: Dell blandt de bedste herhjemme til at levere varen - men kan blive bedre

Computerworlds it-image-analyse 2019: Når Dell leverer løsninger, er virksomheden inde og udfordre kunderne i deres digitale omstilling. Det resulterer i en høj grad af anerkendelse i Computerworlds Image-undersøgelse.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om hvordan Dell arbejder med deres kunder
  • Få indsigt i, hvordan kunderne udfordres
1.164
6 min
Interview: Dell har ændret sig meget som virksomhed igennem den seneste årrække.

Selskabet har satset på store opkøb, vertikal integration og en stadig større portefølje af produkter til både forbrugere samt offentlige og private institutioner.

De bestræbelser afspejler sig i Computerworlds Image-undersøgelse, hvor selskabet konsekvent befinder sig i den gode ende, når det gælder parametre som levering af konkurrencedygtige produkter, services og ydelser, hvor både leveringsevnen og kvaliteten af det leverede anerkendes.

Hvordan det hænger sammen med Dell EMCs produkter giver administrerende direktør, Ulrik Kjeldgaard, sit syn på.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”