Artikel top billede

Danskerne bliver de første, der kan købe en af de revolutionerende foldetelefoner

Foldemobilen Samsung Galaxy Fold er på vej til de danske telehylder. Samsung og Yousee indgår eksklusiv samarbejde.

Fra og med 26. april, vil danske mobilentusiaster kunne se, prøve og forudbestille en af klodens allerførste foldbare smartphones: Særmobilen Samsung Galaxy Fold med sine to skærme.

Efterfølgende vil de første leverancer ske fra 3. maj. Danskerne vil dermed blive blandt de første, som kan prøve kræfter med de særlige enheder.

Interesserede købere skal dog regne med at have en velpostret pung med, for den vejledende pris lyder på 15.900 kroner. Den dyre enhed vil kunne beses hos udvalgte Yousee-butikker rundt om i landet.

Til den pris inkluderer Samsung dog et særligt tilpasset cover til at beskytte mobilen og et sæt trådløse Galaxy Buds.

Selve mobilen vil dog vække opsigt ved at tilbyde to skærme: En sædvanlig skærm med relativt kompakte dimensioner med en diagonal på 4,6 tommer, mens den vil gemme på en foldbar tabletskærm i sin midte på 7,3 tommer.

Inde i mobilen finder man samme mekanik, som driver Samsungs vilde S10+ 5G frem. Det vil derfor betyde, at mobilen kommer med 12gb RAM, nyeste Exynos octa-core CPU, 512gb lager samt en 5G-antenne og et tredobbelt kamera lige som der findes i S10+.

Se også: Samsung skruer endelig op for ambitionerne med Galaxy S10+: Det er der kommet en ualmindelig helstøbt toptelefon ud af

Telefonerne kommer i farverne Space Silver og Cosmos Black. Samsung tilbyder dog mulighed for at krydre deres valg med accentfarverne ’Martian Green’ eller ’Astro Blue’ på selskabets onlineshop, samsung.com.

Huawei-alternativ truer

Mens Samsung bliver først med sin supermobil herhjemme, truer Huawei med deres kommende bud på en foldbar sag: Mate X.

Her bydes dog kun på en enkelt skærm, der kan klappes sammen til mobilformat. Det giver mulighed for at tilbyde et større areal og en slankere profil.

Huaweis modsvar på Galaxy Fold vil dog først udkomme på et senere tidspunkt, med en planlagt global lancering i andet halvår af 2019.

Læs også:
Huawei ydmyger Samsung med sin første foldbare smartphone: Mate X
Prøvekørt: Her er fem ting jeg lærte om livet med en foldbar smartphone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere