Artikel top billede

Slack spiller nu for alvor sammen med Office 365: Her er seks nye features, der gør de to kontorprogrammer til et velfungerende parløb

Slack introducerer snart nogle nyttige funktioner, der vil få tjenesten til at spille bedre sammen med Microsoft Office 365.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Danner dig et overblik over Slacks kommende features
  • Få bedre mail-kommunikation ved at integrere Slack med Office 365
395
2 min
Selv om Microsofts samarbejdsværktøj, Teams, kan virke som det oplagte program til at samarbejde over Office 365-dokumenter, byder konkurrenten Slack nu ind med interessante alternativer.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.