Artikel top billede

Google-teaser: Her er vores næste smartphone

Søgegiganten viser sin kommende Pixel 4-smartphone frem.

Google har taget forkøbet på nogle lækkede billeder af selskabets kommende smartphone ved selv at løfte sløret for, hvad der vil blive fjerde generation af Pixel-telefonerne.

På selskabets officielle Twitter-kanal slipper søgegiganten et billede af mobilen ud under hashtagget ’Pixel4’.

Her ses det blandt andet, hvordan telefonen vil byde på to kameraer på bagsiden, noget som Google hidtil har nedprioriteret ved i stedet at tilbyde snedige AI-styrkede fotografiske funktioner.

Designet synes samtidig at være gjort enklere og mere stilfuldt end tidligere med en bagside i hvad, der ligner glas, som kun er afbrudt af selskabets logo for neden og det dobbelte kameramodul for oven.

Hvad telefonen ellers vil byde på, holder Google dog igen med at røbe ved ikke at vise forsiden på mobilen. Den tidligere Pixel 3-generation mødte udbredt kritik for netop skærmen og den massive ’notch’ øverst på denne.

Holder Google samme lanceringskalender som i tidligere år, vil telefonen få en offentliggørelse omkring oktober måned.

I maj måned præsenterede Google for første gang en billigere serie i dets portefølje, ved lanceringen af Pixel 3a samt Pixel 3a XL.

Læs om dem her: Google går efter lave mobilpriser: Mød de nye Pixel 3a og 3a XL
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere