Artikel top billede

Vi prøver klodens mest avancerede AR-headset - er teknologien omsider moden?

Test: Vi prøver Microsofts Hololens 2 og er langt hen ad vejen blevet overbevist.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få et overblik over hvad klodesn mest avancerede AR-headset kan byde på
  • Se, hvad der gør Microsoft HoloLens unik
1.273
6:30 min
Augmented reality er igen og igen blevet spået en lys fremtid, men siden Microsoft i 2016 debuterede med et af de allerførste headsets til formålet, HoloLens, er der stadigvæk ikke de store landvindinger at spore indenfor teknologien.

Computerworld mødte derfor Greg Sullivan, Microsofts kommunikationschef for Mixed Reality i Seattle, for at afprøve selskabet spritnye satsning inden for

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.