Artikel top billede

Er denne billige smartphone reelt set den eneste, man behøver?

Vi tester Huaweis prisvenlige P Smart Z og indser, at der for nogle mennesker ikke vil være behov for at spendere mere.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se, hvor meget mobil man kan få for under 2.000 kroner
  • Læs om hvad der gør Huawei P Smart Z unik i prisklassen
1.199
6 min
Smartphonen er nok det vigtigste multi-værktøj man kan have med sig på farten.

Webbrowser, app-maskine, beskedplatform og kamera er alt sammen rullet sammen i en bekvem enhed. Er du en gennemsnitlig dansker bruger du timevis foran de små skærme.

Med det faktum in mente er argumentet for at spendere lidt ekstra på en god mobiloplevelse stærkt. Bruger jeg flere timer ugentligt, måske endda dagligt med en enhed, giver man gerne det ekstra, for at få en god brugeroplevelse.

Når det er sagt, er det en sund øvelse i ny og næ at afprøve de billigere enheder markedet for at se, hvad de har at byde på.

Mindre og billigere kan også gøre det. Dagens testemne, Huaweis budgetvenlige P Smart Z, beviser endda, at det kan gøre det godt.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.