Artikel top billede

Kritisk sikkerhedsfejl opdaget i Samsung S-mobil: Samsung anbefaler nødløsning

En fejl i fingeraftrykslæseren i flere Samsung-modeller gør, at enhver kan låse mobilen op.

Samsung indrømmer, at der er fundet en graverende sikkerhedsfejl i selskabets S10-smartphones ekviperet med skærme med indbygget fingeraftrykslæser. Det gælder Samsung Galaxy S10 og S10+.

Det skriver britiske BBC.

Ifølge selskabet, kan visse typer skærmbeskyttelser gøre, at den ultrasoniske fingeraftrykslæser godkender ethvert fingeraftryk, inklusive aftryk som ikke er registreret.

En kvinde fortæller overfor den britiske avis The Sun, at alle hendes fingre, inklusive dem der ikke var registreret, kunne aktivere hendes Galaxy S10 efter at have beklædt mobilen med et ’billigt gel-cover’ skærmbeskyttelse købt for 25 kroner over eBay.

Efterfølgende erfarede hun, at hendes mand også kunne låse hendes Samsung S10 mobil op.

Samsung bekræfter at der er tale om en sikkerhedsbrist og siger, at en hasteopdatering der skulle løse problemet er på trapperne.

I mellemtiden råder Samsung sine brugere til at undgå tredjepartscover og fingeraftrykslæseren i mellemtiden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere