Artikel top billede

Kritisk sikkerhedsfejl opdaget i Samsung S-mobil: Samsung anbefaler nødløsning

En fejl i fingeraftrykslæseren i flere Samsung-modeller gør, at enhver kan låse mobilen op.

Samsung indrømmer, at der er fundet en graverende sikkerhedsfejl i selskabets S10-smartphones ekviperet med skærme med indbygget fingeraftrykslæser. Det gælder Samsung Galaxy S10 og S10+.

Det skriver britiske BBC.

Ifølge selskabet, kan visse typer skærmbeskyttelser gøre, at den ultrasoniske fingeraftrykslæser godkender ethvert fingeraftryk, inklusive aftryk som ikke er registreret.

En kvinde fortæller overfor den britiske avis The Sun, at alle hendes fingre, inklusive dem der ikke var registreret, kunne aktivere hendes Galaxy S10 efter at have beklædt mobilen med et ’billigt gel-cover’ skærmbeskyttelse købt for 25 kroner over eBay.

Efterfølgende erfarede hun, at hendes mand også kunne låse hendes Samsung S10 mobil op.

Samsung bekræfter at der er tale om en sikkerhedsbrist og siger, at en hasteopdatering der skulle løse problemet er på trapperne.

I mellemtiden råder Samsung sine brugere til at undgå tredjepartscover og fingeraftrykslæseren i mellemtiden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.