Artikel top billede

(Foto: Jacob Ø. Wittorff)

Del af en større strategi: Nemlig.com lider endnu et økonomisk tab

Online-supermarkedet Nemlig.com rammer en ny rekord for omsætning, men mister fortsat dusinvis af millioner af kroner.

Netsupermarkedet Nemlig.com døjer stadigt med at gøre dagligvarehandel på nettet til en overskudsforretning. Det er til trods for en omsætning på rekordhøje 1,4 milliarder kroner, fremgår det af selskabets seneste regnskab.

I regnskabsåret 2018/2019 er det blevet til et samlet underskud på 52 millioner kroner efter skat. I forrige år lød underskuddet på 59 millioner kroner.

Siden Nemlig.com debuterede som nethandelsplatform har selskabet ikke kunnet fremvise et eneste overskud og har sammenlagt haft underskud for 320 millioner kroner, skriver Børsen.

Nemlig.coms administrerende direktør Stefan Plenge ser underskuddet som en del af en strategisk overvejelse.

” "Hvis vi ville, så kunne vi gøre Nemlig.com fuldstændig overskudsgivende i morgen. Det ville være så nemt som ingenting, men det tror vi ikke på, er den rigtige strategi på den lange bane," siger han og tilføjer, at det er en bevidst beslutning at Nemlig.com ofrer overskuddet.

I stedet er fokus på at få maksimeret volumen fremfor at skabe en overskudsforretning på den korte bane.

Læs også: Nemlig.com skifter ud i topledelsen med omfattende rokade: Her er selskabets nye CIO
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere