Del af en større strategi: Nemlig.com lider endnu et økonomisk tab

Online-supermarkedet Nemlig.com rammer en ny rekord for omsætning, men mister fortsat dusinvis af millioner af kroner.

Netsupermarkedet Nemlig.com døjer stadigt med at gøre dagligvarehandel på nettet til en overskudsforretning. Det er til trods for en omsætning på rekordhøje 1,4 milliarder kroner, fremgår det af selskabets seneste regnskab.

I regnskabsåret 2018/2019 er det blevet til et samlet underskud på 52 millioner kroner efter skat. I forrige år lød underskuddet på 59 millioner kroner.

Siden Nemlig.com debuterede som nethandelsplatform har selskabet ikke kunnet fremvise et eneste overskud og har sammenlagt haft underskud for 320 millioner kroner, skriver Børsen.

Nemlig.coms administrerende direktør Stefan Plenge ser underskuddet som en del af en strategisk overvejelse.

” "Hvis vi ville, så kunne vi gøre Nemlig.com fuldstændig overskudsgivende i morgen. Det ville være så nemt som ingenting, men det tror vi ikke på, er den rigtige strategi på den lange bane," siger han og tilføjer, at det er en bevidst beslutning at Nemlig.com ofrer overskuddet.

I stedet er fokus på at få maksimeret volumen fremfor at skabe en overskudsforretning på den korte bane.

Læs også: Nemlig.com skifter ud i topledelsen med omfattende rokade: Her er selskabets nye CIO


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
"Nu hænger mit store maleri på 3 meter i længden og 1,80 meter i højden så her hos Danmarks Statistik"
"Den største ære er at give inspiration til andre mennesker. Jeg kan ikke forestille mig, at man kan opleve noget, der er mere smigrende for én selv som menneske end at være en inspiration for andre."
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.