Itadel overtager Fluggers it-support

Itadel skal sikre Flügger-koncernen it-support i både Danmark, Sverige og Polen.

Itadel, tidligere kendt som TDC Hosting, skal fremover sikre it-supporten hos Flügger-koncernens medarbejdere.

Det oplyser it-infrastruktur leverandøren i en pressemeddelelse.

Den nye supportaftale omfatter helpdesk support til både Flüggers it-brugere, butikker og virksomhedens fabrikker i Danmark, Sverige og Polen. Dertil skal Itadel levere workspace management services til administration af pc’er, telefoner og tablets.

Med aftalen sigter Flügger efter at øge forretningens produktivitet igennem kortere responstider, hurtigere problemløsning samt forebyggelse af flaskehalse og it-problemer, lyder det.

”De fleste virksomheder overvejer for tiden at outsource de dele af IT-driften, som ikke betragtes som værdiskabende udviklingsområder. Vi skal være mere effektive for at vinde markedsandele, og det stiller flere krav til IT-supporten – blandt andet at den er hurtig og tilgængelig døgnet rundt. Vi har valgt Itadel, fordi de har beredskabet og kompetencer inden for området,” siger Rune Skovsgaard, it-chef hos Flügger.

Itadel har igennem 2019 været igennem en omsiggribende reorganisation efter siftet fra TDC-ejerskab til en selvstændig og uafhængig it-infrastruktur.

Læs også:Fra TDC Hosting til Itadel: Her er topchefens plan for selskabets storstilede reorganisering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.