Artikel top billede

Itadel overtager Fluggers it-support

Itadel skal sikre Flügger-koncernen it-support i både Danmark, Sverige og Polen.

Itadel, tidligere kendt som TDC Hosting, skal fremover sikre it-supporten hos Flügger-koncernens medarbejdere.

Det oplyser it-infrastruktur leverandøren i en pressemeddelelse.

Den nye supportaftale omfatter helpdesk support til både Flüggers it-brugere, butikker og virksomhedens fabrikker i Danmark, Sverige og Polen. Dertil skal Itadel levere workspace management services til administration af pc’er, telefoner og tablets.

Med aftalen sigter Flügger efter at øge forretningens produktivitet igennem kortere responstider, hurtigere problemløsning samt forebyggelse af flaskehalse og it-problemer, lyder det.

”De fleste virksomheder overvejer for tiden at outsource de dele af IT-driften, som ikke betragtes som værdiskabende udviklingsområder. Vi skal være mere effektive for at vinde markedsandele, og det stiller flere krav til IT-supporten – blandt andet at den er hurtig og tilgængelig døgnet rundt. Vi har valgt Itadel, fordi de har beredskabet og kompetencer inden for området,” siger Rune Skovsgaard, it-chef hos Flügger.

Itadel har igennem 2019 været igennem en omsiggribende reorganisation efter siftet fra TDC-ejerskab til en selvstændig og uafhængig it-infrastruktur.

Læs også:Fra TDC Hosting til Itadel: Her er topchefens plan for selskabets storstilede reorganisering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere