Artikel top billede

Itadel overtager Fluggers it-support

Itadel skal sikre Flügger-koncernen it-support i både Danmark, Sverige og Polen.

Itadel, tidligere kendt som TDC Hosting, skal fremover sikre it-supporten hos Flügger-koncernens medarbejdere.

Det oplyser it-infrastruktur leverandøren i en pressemeddelelse.

Den nye supportaftale omfatter helpdesk support til både Flüggers it-brugere, butikker og virksomhedens fabrikker i Danmark, Sverige og Polen. Dertil skal Itadel levere workspace management services til administration af pc’er, telefoner og tablets.

Med aftalen sigter Flügger efter at øge forretningens produktivitet igennem kortere responstider, hurtigere problemløsning samt forebyggelse af flaskehalse og it-problemer, lyder det.

”De fleste virksomheder overvejer for tiden at outsource de dele af IT-driften, som ikke betragtes som værdiskabende udviklingsområder. Vi skal være mere effektive for at vinde markedsandele, og det stiller flere krav til IT-supporten – blandt andet at den er hurtig og tilgængelig døgnet rundt. Vi har valgt Itadel, fordi de har beredskabet og kompetencer inden for området,” siger Rune Skovsgaard, it-chef hos Flügger.

Itadel har igennem 2019 været igennem en omsiggribende reorganisation efter siftet fra TDC-ejerskab til en selvstændig og uafhængig it-infrastruktur.

Læs også:Fra TDC Hosting til Itadel: Her er topchefens plan for selskabets storstilede reorganisering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere