Artikel top billede

(Foto: TDC NET)

Mens TDC gør sig klar til 5G-mobilnetværket: Varsler driftsforstyrelser omkring København

TDC Net opgraderer sin mobile infrastruktur i den københavnske forstad Herlev og varsler om driftsforstyrrelser.

TDC Net ruller i øjeblikket sit næste generations mobilnetværk omkring den københavnske forstad Herlev.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse, som samtidig oplyser, at det nye netværk bliver en bærende teknologi til alt fra fjernstyrede robotter, droner, fjernoperationer og selvkørende biler.

”I Herlev vil man på TDC Net's mobilnetværk opleve markante forbedringer i forbindelserne. Og det bringer nye muligheder. 5G vil skabe fundamentet for digitale fremskridt, og TDC NET vil levere et mobilt netværk, som er skabt til en fremtid, hvor flere ting og maskiner bliver tilkoblet internettet,” siger TDC Net’s administerende direktør Andreas Pfisterer.

I forbindelse med 5G-udrulning inviterer selskabet i samarbejde med Herlev Kommune til idémøde om 5G, hvor hensigten er at sætte fokus på det, som 5G-teknologien kan tilbyde erhvervslivet. Mødet afholdes 5. marts hos Prevas A/S i Herlev.

Driftsforstyrelser i vente

I forbindelse med udrulningen, skal selskabet udføre arbejde med mobilmaster, hvilket kan give forstyrrelser i den nuværende mobildækning de kommende uger.

”Desværre betyder mobilopgraderingerne også, at man kan opleve enkelte driftsforstyrrelser i de kommende uger. TDC Net forventer, at andre mobilmaster i området overtager dækningen, så vores kunder forhåbentlig bliver forstyrret mindst muligt. Vi beklager de gener, vores arbejde måtte medføre,” advarer Andreas Pfisterer.

Selskabet forventer at tænde for det nye mobilsignal mod slutningen af 2020.

Læs også: TDC opgraderer telemaster i seks kommuner: Se dem her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere