Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: TDC NET)

Mens TDC gør sig klar til 5G-mobilnetværket: Varsler driftsforstyrelser omkring København

TDC Net opgraderer sin mobile infrastruktur i den københavnske forstad Herlev og varsler om driftsforstyrrelser.

TDC Net ruller i øjeblikket sit næste generations mobilnetværk omkring den københavnske forstad Herlev.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse, som samtidig oplyser, at det nye netværk bliver en bærende teknologi til alt fra fjernstyrede robotter, droner, fjernoperationer og selvkørende biler.

”I Herlev vil man på TDC Net's mobilnetværk opleve markante forbedringer i forbindelserne. Og det bringer nye muligheder. 5G vil skabe fundamentet for digitale fremskridt, og TDC NET vil levere et mobilt netværk, som er skabt til en fremtid, hvor flere ting og maskiner bliver tilkoblet internettet,” siger TDC Net’s administerende direktør Andreas Pfisterer.

I forbindelse med 5G-udrulning inviterer selskabet i samarbejde med Herlev Kommune til idémøde om 5G, hvor hensigten er at sætte fokus på det, som 5G-teknologien kan tilbyde erhvervslivet. Mødet afholdes 5. marts hos Prevas A/S i Herlev.

Driftsforstyrelser i vente

I forbindelse med udrulningen, skal selskabet udføre arbejde med mobilmaster, hvilket kan give forstyrrelser i den nuværende mobildækning de kommende uger.

”Desværre betyder mobilopgraderingerne også, at man kan opleve enkelte driftsforstyrrelser i de kommende uger. TDC Net forventer, at andre mobilmaster i området overtager dækningen, så vores kunder forhåbentlig bliver forstyrret mindst muligt. Vi beklager de gener, vores arbejde måtte medføre,” advarer Andreas Pfisterer.

Selskabet forventer at tænde for det nye mobilsignal mod slutningen af 2020.

Læs også: TDC opgraderer telemaster i seks kommuner: Se dem her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere