Artikel top billede

(Foto: IDG News Service)

Kunstig intelligens giver dig minderne ind af brevsprækken

Google vil give dig minderne ind af brevsprækken ved at udvælge og printe din favoritfotos ved hjælp af kunstig intelligens.

Benytter du dig af Googles app Foto, er du sikkert bekendt med, at programmet og dets kunstige intelligens forsøger at fremhæve og retouchere din vigtigste video- og fotominder.

De bliver automatisk sorteret og udvalgt fra de mange billeder mobilen efterhånden bugner med.

Google forsøger nu at gøre det lettere også at få foreviget minderne på papir ved at sammenkøre Fotos-appens evner med selskabet fotoprint-tjeneste.

I søgegigantens hjemland tilbyder virksomheden nu en abonnementsordning, hvor Foto-brugere mod en betaling på otte dollar månedligt, eller omkring 54 kroner, kan få tilsendt 10 udskrifter af favoritbillederne. Det skriver netmediet 9toGoogle.

Billederne kommer i formatet 10x15 centimeter og udvælges altså automatisk efter tre valgmuligheder: Fortrinsvis fotos af mennesker og kæledyr, fortrinsvis landskaber og bybilleder eller et miks af begge overordnede kategorier.

I alt udvælger Googles algoritmer i alt 10 billeder, som sendes med posten hver måned.

Googles Fotos print-tjeneste debuterede i Danmark i november 2018. Den nye funktion er dog ikke tilgængelig i den danske version af app’en endnu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere