Artikel top billede

Motorolas nyeste budget-stjerne er rundhåndet med kameraerne

Nyeste generation af Motorola Moto G smartphone, Moto G8, byder på hele fire kameraer til fotoentusiasterne.

Motorola har længe været leveringsdygtige med interessante lavpristelefoner igennem sin Moto G serie.

Seneste generation af G-mobiler fra selskabet, den prisvenlige Moto G8, lever op til familiens arv, ved at byde på intet mindre end fire kameraer, i en smartphone til under 1.500 kroner.

Motorola G8 får således et hovedkamera på 16 megapixels assisteret af to otte megapixels moduler med henholdsvis ultravidvinkel og telefoto synsfelt. Kamerapakken afrundes af et dedikeret makro-modul til nærfotos.

Billederne vil serveres på en stor 6,4 tommers display med HD+ opløsning.

Stort batteri

Inde under motorhjelmen på Moto G8 bydes der på et stort 4.000 mAh batteri, der leverer strøm til en midrange Snapdragon 665 processor og 4 gb ram. Lagerpladsen er på 64 gb men kan udvides via et micro-SD kort.

Hele pakken driver en rendyrket variant af Android 10 renset for bloatware.

Motorola Moto G8 får en debutpris på 1.499 kroner, når den debuterer i den danske handel i de kommende uger.

Læs også: Klapmobilen er tilbage: Vi prøver den nye Motorola Razr - til 12.999 kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere