Artikel top billede

Motorolas nyeste budget-stjerne er rundhåndet med kameraerne

Nyeste generation af Motorola Moto G smartphone, Moto G8, byder på hele fire kameraer til fotoentusiasterne.

Motorola har længe været leveringsdygtige med interessante lavpristelefoner igennem sin Moto G serie.

Seneste generation af G-mobiler fra selskabet, den prisvenlige Moto G8, lever op til familiens arv, ved at byde på intet mindre end fire kameraer, i en smartphone til under 1.500 kroner.

Motorola G8 får således et hovedkamera på 16 megapixels assisteret af to otte megapixels moduler med henholdsvis ultravidvinkel og telefoto synsfelt. Kamerapakken afrundes af et dedikeret makro-modul til nærfotos.

Billederne vil serveres på en stor 6,4 tommers display med HD+ opløsning.

Stort batteri

Inde under motorhjelmen på Moto G8 bydes der på et stort 4.000 mAh batteri, der leverer strøm til en midrange Snapdragon 665 processor og 4 gb ram. Lagerpladsen er på 64 gb men kan udvides via et micro-SD kort.

Hele pakken driver en rendyrket variant af Android 10 renset for bloatware.

Motorola Moto G8 får en debutpris på 1.499 kroner, når den debuterer i den danske handel i de kommende uger.

Læs også: Klapmobilen er tilbage: Vi prøver den nye Motorola Razr - til 12.999 kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere