Artikel top billede

Historiske tal: Gamere samles i hobevis omkring online-spilplatform

Gamere stimler kloden over sammen på spil-platformen Steam, som rammer sit højeste antal brugere nogensinde.

Den populære spil-platform Steam oplever en vild tilvækst af brugere, i takt med, at stadigt flere mennesker kloden over forskanser sig mod corona-smitte.

Således det for første gang nogensinde at tælle over 20 millioner online brugere på platformen på en gang. Heraf var 6,4 millioner aktivt i gang med at spille.

Det skriver netmediet The Verge.

Det massive tilstrømning af brugere kom uden, at der på platformen blev lanceret nogen større spiltitler, hvilket kraftigt indikerer at brugertilstrømningen stammer fra de verserende corona-tiltag, der enten tvinger eller tilskynder folk til at blive hjemme – ved gaming-pc’en.

Mest populært på platformen er kendte favoritter som Counter-Strike: Global Offensive, som kunne tælle over 1 millioner brugere på en gang – en ny rekord for spillet.

Dertil samledes gamerne over Dota 2 og PUBG sm tiltrak et maksimum på henholdsvis 701.000 og 515.000 brugere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere