Artikel top billede

Apple klar med fire store opdateringer til Macbook Air

Det er ikke bare en, men fire vigtige opdateringer, som Apple byder på med sine nye Macbook Air laptop.

Apples Macbook Air får sig noget af en overhaling i denne uge.

Den lette og fikse maskine slippes denne uge løs i en overhalet variant, der nu byder på fire store nyheder: en revideret tastatur-mekanisme, en markant lageropgradering og en heftig performance-upgrade – og en skarpere pris

Hele fire ting.

Med sit reviderede tastatur, adresserer Apple et ømt punkt, der har plaget selskabets maskiner igen de sidste fem år.

Nu får den nye Macbook glæde af samme mekanisme som i Macbook Pro 16, som skulle være langt mere pålidelig end forgængerens.

Mens Apples nye Macbook Air ligner forgængeren på en prik, er der markante opgraderinger at finde i maskinrummet.

I stedet for at nøjes med en dual-core processor, kan maskinen nu ekviperes med en quad-core i5 eller i7 processor fra Intel. Billigste model må dog nøjes med en dual-core Core i3 cpu.

Dertil får basis-versionen en væsentlig lageropgradering fra 128 gb til 256 gb, hvilket skulle give en del mere albuerum til apps og spil på maskinen.

Apples nyeste Mac får samtidig en prisreduktion, der gør maskinen mere attraktiv i forhold til Pro-serien.

Indstigermodellen er nu 1000 kroner billigere end tidligere, med sin debutpris på 8.999 kroner, mens seriens mest interessante køb bliver den quad-core ekviperede Core i5 model til 11.699 kroner som også byder på 512 gb lagerplads.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere