Staldtips fra en videomøde-veteran: Her er det du bør – og slet ikke bør gøre

Interview: Det gode videomøde er lidt af en videnskab. Hvordan man får det gode produktive web-møde op at stå, fortæller produktchef Neil Fluester fra Poly om.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Få enkle, konkrete tips til at få det produktive video-møde
  • Se, hvordan du på enkel vis kan inddrage mødedeltagerne
  • Få en oversigt over, hvad der skal undgås
1.019
5:15 min
Videomøder bliver i hastig grad taget imod i de danske hjem, hvor stadigt flere danskere er sendt hjem, for at undgå at sprede den smitsomme corona-sygdom, der truer særligt ældre og det danske sundhedsvæsen.

Derfor bliver der etableret hjemmekontorer i hobetal og stadigt flere prøver kræfter med de videoværktøjer som Teams, Zoom eller Slack tilbyder for at holde produktiviteten oppe.

Det kræver dog flere greb, at få det bedste ud af det streamede møde.

Der skal tænkes i mange detaljer som placeringer af webcams, optimering af lyd og engagement af kolleker og kontakter over de digitale platform.

Det er en videnskab, og udfordringerne kender videomøde-veteranen Neil Fluester, der er produktchef hos Poly, et af klodens førende selskaber indenfor videomøde-udstyr, alt til.

I et interview med Computerworld deler han ud af sine erfaringer og giver staldtips til det produktive videomøde.

fuld adgang til Computerworld Premium

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

Vælg abonnement

Hvad er Premium?

Betalingskort

Prøv Computerworld Premium

1 måned for 19kr. Herefter 249kr/mdr.

Få fuld adgang til Computerworld Premium i 12 måneder for 1.995 kr.

Mulighed for faktura og EAN betaling

Vil du hellere snakke med os?


Premium velkomsttilbud

Tilmelder du dig Premium sender vi dig via mail de tre seneste udgivelser af Computerworld - fyldt med unikke artikler, reportager og analyser af krydsfeltet mellem teknologi, ledelse og forretning

Link til udgivelserne sendes via mail umiddelbart efter der er købt adgang til Premium. Udgivelserne leveres digitalt.

Computerworlds udgivelser

Ingen binding - kan opsiges når som helst. Abonnement fornyes automatisk.

Allerede abonnent?

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

0 Premium-indhold

Den kendte it-sikkerhedsmand Ken Bonefeld bliver ny CISO i Norlys: "Jeg er blevet så erfaren, at jeg har valgt min chef og arbejdsgiver med omhu"

0 Premium-indhold

It-administratorer godt trætte af de mange Windows 10-opgraderinger: Består mest af ornamentik og smukkesering - men er næsten aldrig brugbare

1 Premium-indhold

Danske Unity går på børsen fredag - hæver igen prisen efter stor efterspørgsel: David Helgason står til at blive mangemilliardær

0 Premium-indhold

Danske Conscia i voldsom ekspansion: Køber tre nye selskaber - inklusiv et i Danmark

0 Premium-indhold

Staten har brugt 1,7 milliarder kroner på 44 it-projekter: 20 procent af de forventede gevinster er aldrig blevet til noget


Premium
Den kendte it-sikkerhedsmand Ken Bonefeld bliver ny CISO i Norlys: "Jeg er blevet så erfaren, at jeg har valgt min chef og arbejdsgiver med omhu"
En af Danmarks tungeste it-sikkerhedsprofiler Ken Bonefeld overtager ansvaret for den digitale sikkerhed hos fiberselskabet Norlys. Fremover skal han sikre en del af den kritiske danske infrastruktur mod angreb fra hovedsædet i Silkeborg. "Hvis det havde været nogen andre dele af Jylland, så havde jeg nok kigget lidt tomt ud i luften."
Computerworld
For to år siden nedsænkede Microsoft 864 servere i Nordsøen: Nu er datacenteret på land igen - se resultatet her
Microsoft har efter to år hævet sit undervands-datacenter op af Nordsøen. Her er de erfaringer, selskabet har gjort sig.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Skab værdi med det samme med Cloud SIEM
Opsporing og respons er to kritiske punkter i den igangværende rejse mod at forbedre din virksomheds sikkerhed. I takt med at trusselslandskabet bliver mere og mere komplekst, så vil en effektiv sporing og responsprogram hjælpe dig med at se truslerne tidligt, og minimere chancen for at angrebet lykkes – kan du undvære det? I dette whitepaper viser vi dig, hvordan du allerede kan se værdien efter få dage og ikke uger eller måneder.