Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Er du på jobjagt? Her er 10 .Net-stillinger, der er ledige netop nu

Der er stadigvæk mange ledige it-job . Vi har fundet en række spændende stillinger i hele landet, som du kan søge med det samme.

I denne uge har vi fundet en stribe .Net-stillinger, der er ledige netop.

Du kan nedenfor se et bredt udvalg af spændende stillinger hos virksomheder som Alm Brand, Systematic og Energinet.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Konsolidator A/S søger .Net udvikler, Søborg

For vores kunde, Konsolidator A/S i Søborg, søger vi en dygtig .Net udvikler.

Har du et ønske om at arbejde i en virksomhed med et stort internationalt potentiale, og hvor mulighederne for at præge den fremtidige udvikling er særdeles store? Så er du måske Konsolidators kommende udvikler.

Du har mulighed for at komme med på rejsen fra starten, og du vil således blive en hjørnesten i deres udviklingsteam og have stor indflydelse på produktets fremtid.

Optimalt set har du en relevant teoretisk baggrund i programmering samt en del års praktisk erfaring med Microsoft baserede teknologier både individuelt og i teams, hvor du ikke har arbejdet for langt væk fra slutbrugeren. Du trives med at udvikle dokumenteret, skalerbar og stabil kode, hvor kvaliteten er i højsædet.

Læs hele annoncen her.

Commentor søger Software Developer, Glostrup

Vil du udfordres på teknologi i Danmarks dygtigste IT-virksomhed?

Vi får fortsat mange spændende opgaver i hus og har derfor brug for endnu flere skarpe kompetencer til at hjælpe med at løse dem. Er det dig, der skal med på vores hold?

Du har nu muligheden for at være med til at gøre en forskel på de mange spændende it-projekter, vi arbejder med. Ud fra devisen om mere kode – mindre bureaukrati søger vi ambitiøse og dygtige udviklere med forskellige profiler.

Vi søger både dig, der er nyuddannet og dig med flere års erfaring. Det vigtigste er, at du trives i en dynamisk virksomhed i vækst, og at du både kan og vil gøre en forskel.

I Commentor står døren altid åben. Vi arbejder i en flad organisation, hvor der er fart over feltet, tonen er uformel, og hvor det sociale vægtes højt. Du kommer til at arbejde med mange forskellige projekter og kunder i en organisation, hvor der er kort fra tanke til handling.

Læs hele annoncen her

DK Hostmaster søger Senior full-stack udvikler, København

Udviklingsafdelingen i DK Hostmaster er midt i en spændende proces med at udfase ældre systemer og omskrive vores platforme til nye og tidssvarende teknologier. Til denne modernisering søger vi en udvikler, der bliver en vigtig del i at forny servicen til det danske internetsamfund.

Du indgår som senior full-stack udvikler i DK Hostmaster, hvor du bliver en del af et solidt udviklingsteam, der arbejder med en række spændende udviklingsopgaver.

Arbejdsopgaverne er på nuværende tidspunkt primært modernisering af alle internt udviklede platforme i organisationen, med et centralt fokus på at løfte fundamentet og sikkerheden i alle de kundevendte løsninger.

Samtidig med ovenstående arbejder vi på at færdiggøre nyt ERP-system med basis i standard komponenter, og der bygges generelt på standard software i organisationen. Der vil i den forbindelse være tilpasninger i back-end, som skal udvikles.

Læs hele annoncen her.

Webia fortsætter væksten og søger Systemkonsulent, Aalborg

Selvom meget af Danmark er gået i stå, så vækster Webia med flere opgaver og har brug for yderligere komptencer. Kan vi ikke mødes personligt, så afholder vi samtaler over videokonference.

Vi kan tilbyde dig et spændende job i en moderne it-virksomhed med højt til loftet, gode ansættelsesvilkår og et godt arbejdsmiljø, der gør det sjovt at gå på arbejde.

Din arbejdsdag vil være udfordrende og alsidig – og aldrig kedelig.

Hver dag vil du møde ind i et dynamisk og socialt miljø, hvor der aldrig er langt mellem udfordringer, udvikling og succes. Og vi prioriterer, at du altid har det rigtige udstyr til rådighed for dit arbejde.

Hos Webia er kompetence, ansvar, tillid og engagement nøgleord, og der er masser af muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Læs hele annoncen her.

Alm. Brand søger IT-Udvikler/Analytiker, København

Brænder du for kapitalmarkedet og har du samtidig teknisk flair og en naturlig interesse for udvikling af it?

Holder du af at arbejde med komplekse problemstillinger, sætte dig ind i krav til ny funktionalitet, planlægge og udarbejde løsninger og det i tæt samarbejde med forretningen, så er det her jobbet for dig.

I Wealth Management Solutions arbejder vi med mange forretningskritiske it-systemer og applikationer. Og området er i en spændende udvikling pga. digitaliseringen og de mange regulatoriske krav i markedet.

Som it-Analytiker bliver du en del af et agilt team, som håndterer både udvikling og drift af Wealth Managements systemer i Alm. Brand Bank. I jobbet kommer du til at favne bredt mht. systemer og applikationer, og du får en utrolig bred berøringsflade med resten af organisationen.

Læs hele annoncen her.

Logos A/S søger dygtig app-udvikler, Nærum

Logos søger en dygtig app-udvikler, der brænder for udvikling af 'native apps' i høj kvalitet.

Til vores kunde Logos A/S søger Bloom en passioneret app-udvikler, der vil være en del af den vækst som Logos oplever. Ideelt set udvikler du gerne i både IOS og Android, men ellers med fokus på IOS.

Stillingen refererer direkte til udviklingschefen, og der vil være daglig sparring med projektlederne. Du kommer til at arbejde i mindre teams på to-tre mand der sidder med forskellige projekter. Varighed afhænger af kompleksiteten og omfanget af projektet.

På kontoret i Nærum sidder cirka 50 personer, hvoraf de 30 er tekniske. Logos har en hyggelig og familiær omgangstone, med et rigtig godt samarbejde og gode sparringsmuligheder med andre skarpe hjerner.

Som app-udvikler kommer du til at arbejde med design og udvikling af tekniske apps til selvbetjente betalingsløsninger. Der er mange spændende projekter i støbeskeen og måske kan du bidrage med flere ideer....

Læs hele annoncen her.

Unik System Design A/S søger teknisk udvikler og scrum master, Vejle

Med reference til vores CTO søger vi en teknisk udvikler og scrum master til Team Core. Vi tilbyder dig seks engagerede kolleger i teamet og vi har brug for en ny kollega, da vi har travlt med mange spændende projekter.

Som teknisk udvikler & scrum master skal du sørge for at hverdagen fungerer i teamet og deltage i det daglige arbejde på de mange faglige fronter som vi beskæftiger os med.

Du skal have lysten og evnerne til at indgå i et team på et højt fagligt niveau, hvor vi hele tiden følger med i hvad der rører sig i it-branchen. Dette både omkring nye teknologier og best practice omkring udvikling.

Vi er en service til de øvrige udviklingsteams og forretningen. Det er derfor vigtigt at du er åben og samarbejdsparat.

Du har formentlig en videregående uddannelse på minimum bachelorniveau. Herudover skal du fagligt være nysgerrig indenfor et meget bredt felt af teknologier.

Læs hele annoncen her.

Systematic Consulting seeks IT Architect for customer-facing role, Copenhagen

Would you like to apply your skills as an IT Architect by using different methods, processes, and set-ups when designing and implementing solutions for our customers on site?

And are you interested in applying or acquiring insights within IT security or cyber security? In which case, here is a job with close customer contact that gives you considerable influence over your tasks while becoming our customers’ trusted partner.

As an IT Architect, you will spend most of your time with our customers. You usually work with one customer at a time for periods ranging from three months to a year. The assignment starts with familiarising yourself with the customer’s wishes in terms of building and optimising their systems. Once you have a clear overview, you identify how you and possibly the team can help.

Læs hele annoncen her.

Energinet søger udviklere til spændende nyudvikling i Azure, Fredericia

Nu har du muligheden for at blive en del af en agil udviklingsorganisation, hvor opgaverne har stor betydning for samfundet - med direkte reference til den grønne omstilling!

Energinet har gennem 10 år drevet en dataHub for det danske elmarked - med store datamængder i form af målerdata fra alle elmålere i Danmark.

En ny dataHub skal udvikles for at lykkes med omstillingen til 100 procent grøn energi inden 2030. Dette kommer til at ske via services i Azure.

Til denne og andre spændende udviklingsopgaver relateret til driften af elnettet søger vi derfor flere udviklere med kompetencer inden for Azure, C#, .Net core, Python og Scala. Du kommer til at benytte produkter som EventHub, EventGrid, Kafka, Spark, SQL server, API gateway etc.

Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia, og der er velfungerende kørselsordninger fra blandt andet Aarhus og Odense.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for kunde en skarp backend-/databaseudvikler, Nærum

Din første prioritet vil være udvikling og videreudvikling af backend serverløsninger og du bliver del af et mindre team. I samarbejde med System Managers og andre backendudviklere, vil du også indgå i drift, planlægning og tests af nye servere samt test af nye versioner af server software m.m.

Derudover vil du sammen med andre udviklere være med i nyudvikling og videreudvikling af it-systemer og applikationer generelt.

Du får en alsidig hverdag fyldt med spændende opgaver i en spændende virksomhed. Til daglig vil du referere til en projektleder og din overordnede leder vil være udviklingschefen.

Du er en ildsjæl og elsker at udvikle databaser og backend til nye it-løsninger. Derudover kan du lide at være med til at sikre driften i en virksomhed.

Du kan lide at være på forkant med udviklingen, således at it-miljøet og servere kan skalere og følge med den fremtidige vækst. Som person er du omhyggelig og sætter en ære i at levere robuste løsninger.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.