Artikel top billede

Apple afprøver helt nyt format ved årets WWDC-udviklermesse

Apple dropper stormessen i Californien. I stedet inviteres millionvis af udviklere til en ’fuldstændig ny online-oplevelse’.

Den årlige WWDC-udviklermesse bliver ikke afholdt i Californien som det plejer. I stedet rykker de mange udvikler-events online for at afværge eventuelle sundhedsrisici forbundet med den verserende corona-pandemi.

Den virtuelle messe løber af stablen fra 22. juni og fortsætter en uge frem, hvor der blandt andet vil fremvises kommende udgaver af kommende iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS versioner.

Her forventes Apple blandt andet at løfte sløret for iOS 14’s nye fitness app, WatchOS nye søvn-tracking feature, samt iPadOS udvidede mus-support, skriver The Verge.

Alle udviklere i Apples udviklerfællesskab kan deltage i online-messen, hvilket giver 23 millioner udviklere adgang til den virtuelle konference, hvor Apple lover at tilbyde en ’fuldstændig ny online-oplevelse’.

“Vi glæder os til at mødes online i juni med det globale udviklerfællesskab og fortælle dem om alle de nye værktøjer, som vi har arbejdet på, for at hjælpe dem med at udvikle endnu mere utrolige apps og tjenester. Vi ser frem til at komme med flere oplysninger om WWDC20, når vi nærmer os den spændende event,” siger Phil Schiller, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing.

Op til eventet inviterer selskabet unge og studerende til at deltage i konkurrencen ’Swift Playgroud Challenge’, hvor unge skal skabe en interaktiv scene i programmeringssproget Swift Playground eller Xcode. Vilkårene kan læses her.

WWDC 2020 bliver 31. udgave af messen, som første gang slog dørene op i 1987.

Læs også: Det virker altså overraskende godt: Derfor bør du prøve at styre din iPad med en mus
IT-JOB

Formpipe Software A/S

It-systemkonsulent

Dept Design & Technology ApS

Scrum Master
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere