Artikel top billede

Apple afprøver helt nyt format ved årets WWDC-udviklermesse

Apple dropper stormessen i Californien. I stedet inviteres millionvis af udviklere til en ’fuldstændig ny online-oplevelse’.

Den årlige WWDC-udviklermesse bliver ikke afholdt i Californien som det plejer. I stedet rykker de mange udvikler-events online for at afværge eventuelle sundhedsrisici forbundet med den verserende corona-pandemi.

Den virtuelle messe løber af stablen fra 22. juni og fortsætter en uge frem, hvor der blandt andet vil fremvises kommende udgaver af kommende iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS versioner.

Her forventes Apple blandt andet at løfte sløret for iOS 14’s nye fitness app, WatchOS nye søvn-tracking feature, samt iPadOS udvidede mus-support, skriver The Verge.

Alle udviklere i Apples udviklerfællesskab kan deltage i online-messen, hvilket giver 23 millioner udviklere adgang til den virtuelle konference, hvor Apple lover at tilbyde en ’fuldstændig ny online-oplevelse’.

“Vi glæder os til at mødes online i juni med det globale udviklerfællesskab og fortælle dem om alle de nye værktøjer, som vi har arbejdet på, for at hjælpe dem med at udvikle endnu mere utrolige apps og tjenester. Vi ser frem til at komme med flere oplysninger om WWDC20, når vi nærmer os den spændende event,” siger Phil Schiller, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing.

Op til eventet inviterer selskabet unge og studerende til at deltage i konkurrencen ’Swift Playgroud Challenge’, hvor unge skal skabe en interaktiv scene i programmeringssproget Swift Playground eller Xcode. Vilkårene kan læses her.

WWDC 2020 bliver 31. udgave af messen, som første gang slog dørene op i 1987.

Læs også: Det virker altså overraskende godt: Derfor bør du prøve at styre din iPad med en mus
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere