Loogitech CEO Braken Darrel mener, at corona-pandemien har accelereret flere trends indenfor it-tilbehør.

Logitech trodser krisen: Leverer tocifret vækstrater i seneste regnskab

Corona-pandemien har ikke forhindret tilbehørsproducenten i at levere et flot regnskab.

Tilbehørsproducenten Logitech International kommer ikke bare helskindet igennem den verserende økonomiske krise, men leverer endda en omsætningsvækst på knap 14 procent i sit seneste regnskab.

Kvartalsomsætningen lyder nu på 709 millioner dollar, små 4,9 milliarder kroner, mod 624 millioner dollar sidste år, skriver Reuters.

Set over hele året er omsætningen vokset med 6,7 procent i forhold til året før, mens indtjeningen lander på 387 millioner doller, et godt stykke over det forventede spænd mellem 365 og 375 millioner. Forventningerne var dog i sin tid nedjusterede på grund af udsigterne til forsyningsvanskeligheder på grund af corona-pandemien.

Netop corona-pandemien tilskrives en del af æren for virksomhedens gode regnskab, da pandemien har vakt stor efterspørgsel efter selskabets kerneprodukter som webcams, mus, tastaturer og videokonferenceudstyr.

”Videokonference, fjernarbejde, kreation og streaming af indhold, samt gaming er solide og langsigtede trends, der driver vores forretning,” noterer CEO Bracken Darell, som tilføjer: ”Pandemien har ikke skabt de trends, den har accelereret dem.”

I løbet af det kommende regnskabsår forventer virksomheden at ramme en indtjening på mellem 380 og 400 millioner dollar.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Efter 24 år valgte Niels Elbek at fratræde posten som topchef i Elbek & Vejrup: Se her hvorfor
Gennem 24 år har Niels Elbek stået i spidsen for it-selskabet Elbek & Vejrup, som han har stiftet sammen med Lars Vejrup. Selskabet har kunne fremvise tocifrede vækstrater de seneste mange år, men alligevel takker topchefen nu af - se her hvorfor.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få styr på de 8 store megatrends - og de udfordringer der følger med
Brancher og forretningsmodeller ændrer sig konstant – og truslerne, skurkene og udfordringerne følger med. For mens hver megatrend rummer muligheder for større markeder og nye produkter, så rummer de også større risici for at blive ramt på pengepungen i takt med at finansielle tjenesteydelser som banker, forsikringsselskaber og pensionskasser står over for nye trusler. I dette whitepaper kan du derfor læse om, hvilke trends der dominerer den finansielle sektor pt. – og hvilket trusler der følger med trends som fintech, blockchain, IoT, machine learning og open banking.