Loogitech CEO Braken Darrel mener, at corona-pandemien har accelereret flere trends indenfor it-tilbehør.

Logitech trodser krisen: Leverer tocifret vækstrater i seneste regnskab

Corona-pandemien har ikke forhindret tilbehørsproducenten i at levere et flot regnskab.

Tilbehørsproducenten Logitech International kommer ikke bare helskindet igennem den verserende økonomiske krise, men leverer endda en omsætningsvækst på knap 14 procent i sit seneste regnskab.

Kvartalsomsætningen lyder nu på 709 millioner dollar, små 4,9 milliarder kroner, mod 624 millioner dollar sidste år, skriver Reuters.

Set over hele året er omsætningen vokset med 6,7 procent i forhold til året før, mens indtjeningen lander på 387 millioner doller, et godt stykke over det forventede spænd mellem 365 og 375 millioner. Forventningerne var dog i sin tid nedjusterede på grund af udsigterne til forsyningsvanskeligheder på grund af corona-pandemien.

Netop corona-pandemien tilskrives en del af æren for virksomhedens gode regnskab, da pandemien har vakt stor efterspørgsel efter selskabets kerneprodukter som webcams, mus, tastaturer og videokonferenceudstyr.

”Videokonference, fjernarbejde, kreation og streaming af indhold, samt gaming er solide og langsigtede trends, der driver vores forretning,” noterer CEO Bracken Darell, som tilføjer: ”Pandemien har ikke skabt de trends, den har accelereret dem.”

I løbet af det kommende regnskabsår forventer virksomheden at ramme en indtjening på mellem 380 og 400 millioner dollar.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Online seminar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

04. juni 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Customer engagement - sådan skaber succesfulde virksomheder en stærk kundeloyalitet

Der findes ikke mange virksomheder, der med succes er taget på rejsen mod den digitale transformation, der ikke har satset målrettet på at forstå deres kunder og udvikle forholdet til deres kunder med det mål at skabe den allerbedste kundeoplevelse. Med data kan man få en dyb forståelse for sine kunder og få indsigt i, hvordan de agerer, og hvordan de vil agere. Vi sætter fokus på nye forretningsmodeller der skaber loyale kunder.

09. juni 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Awareness og god it-sikkerhedskultur

Sikkerheds-awareness er en af de allervigtigste ting at få styr på for alle it-sikkerhedsansvarlige. For uanset hvor godt vi sikrer vores perimetre med avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver medarbejderne et svagt led og et oplagt mål for hackerne.

10. juni 2020 | Læs mere


Premium
Overblik: DXC Technology og Netcompany stormer frem som offentlig it-leverandør - Atea og Conscia taber terræn
Det offentlige Danmark bruger hvert år milliarder af kroner på it-indkøb. I løbet af 2019 tog DXC Technology og Netcompany store indhug i de offentlige it-budgetter - samtidig rykkede Atea og Conscia baglæns. Det viser nye tal fra Udbudsvagten.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
God it-sikkerhed kræver hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab
Konsekvenserne kan være uoverskuelige, når en it-kriminel får adgang til virksomhedens systemer. Typisk kan tabet af tid, tabet af indtægter og tabet af omdømme gøres op i millioner. I dette whitepaper kan du derfor læse om fordelen ved kontinuerligt at arbejde med it-sikkerhed og sårbarheder – og hvordan du kan sikre hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab. Også uden at skulle bruge dagevis på at researche trusler og de relevante opdateringer.