Artikel top billede

(Foto: Photo by Bench Accounting on Unsplash)

Er du en ninja til agil udvikling? Så har vi fundet 10 spændende stillinger, som du kan søge netop nu

Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der drømmer om et job som agil udvikler. Du kan vælge og vrage mellem job i både og Øst- og Vestdanmark.

I denne uge har vi fokus på agil udvikling.

Du kan nedenfor se et bredt udvalg af ledige stillinger hos spændende arbejdspladser som Alm. Brand, Energinet og Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Hver uge bringer vi i disse spalter friske stillinger, der er organiseret efter forskellige temaer som for eksempel branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Scifeon søger frontend software ingeniør til Life Science SaaS-produkt, Søborg

Scifeon er blevet del af et større internationalt projekt med et tocifret antal nye kunder og har brug for flere nye medarbejdere.

Vi er i gang med at skabe en programmørvenlig organisation, hvortil vi mangler to skarpe frontend udviklere. Vil du være med til videreudvikling af vores SaaS-platform til digitalisering af life science laboratorier?

I samarbejde med vores UX-ekspert og resten af holdet kommer du til at sætte retningen og standarden for, hvordan vores platform skal se ud og opføre sig. Alle forhold omkring vores frontend bliver dit ekspertområde.

Derudover kommer du også til at udvikle komponenter, som kan bruges både internt i platformen, men også af kunder, der bruger vores SDK til at udvikle deres egne apps til vores platform. Dette kunne for eksempel være avancerede data-grids, chart-elementer, osv.

Læs hele annoncen her.

Alm. Brand søger Java-udvikler, København Ø

Er du software-engineer med appetit på nye udfordringer i den finansielle sektor så kig her – Alm. Brand søger erfarne Java-udviklere til udvikling af digitale løsninger i moderne teknologistak.

Vil du være med til at udvikle microservices, API’er og integrationer? Drømmer du om at arbejde med en moderne teknologi-stak i selvstændige full-stack teams? Og vil du med i en af Danmarks måske mest ambitiøse digitale transformationer lige nu i et ægte agilt miljø?

Vi leder lige nu efter flere dygtige kolleger, der sammen med os kan udvikle og forme markedets bedste finansielle løsninger til danskerne.

Dit primære værktøj er Java, men du har en bred palette af tricks og teknologier i ærmet, og du er ikke bange for at bruge dem. Det kunne være PostgreSQL, .NET Core, JavaScript, REST, OAUTH2/OpenID, Eventing m.m.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger SAP-specialister til applikationsudvikling, vedligehold og sikker drift af outsourcede SAP-systemer, Frederiksberg

Har du lyst til at arbejde med it-løsninger i de tekniske teams, som er ansvarlige for systemgrundlaget for alle virksomheders ind- og udbetalinger i Danmark?

Så har du her mulighed for at indgå i et team med højt kvalificerede og engagerede SAP-medarbejdere, som har fokus på at sikre en stabil drift og de bedst mulige tekniske løsninger.

Vi søger systemejere med SAP-erfaring til at deltage i tekniske SAP-platformsprojekter og kvalitetssikre tekniske løsninger hos leverandørerne i samarbejde med andre systemejerne.

Du har en relevant videregående uddannelse inden for it eller lignende. Det er en fordel, hvis du har suppleret med relevante kurser inden for SAP og/eller har en uddannelse inden for økonomi/regnskab.

Vi er i gang med at implementere agile metoder og SAFe-rammeværket og det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til disse.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for kunde en backend-udvikler med mod på at forme fremtidens e-mobilitet, København

For Clever, søger Bloom nu flere backend-udviklere som er dyb på Azure til deres nystartede udviklingsafdeling. Her skal du sammen med konsulenter og andre udviklere, vedligeholde og videreudvikle Clevers komplekse backend-system, hvor der arbejdes med nyeste teknologier.

Høj oppe-tid og kvalitet er essentielt for virksomheden, da systemet bl.a. håndterer kundernes opladningsmuligheder i dagligdagen.

Som backend-udvikler i Clever vil du have en vigtig rolle i at videreudvikle hele vores it-system sammen på nyeste teknologi platforme.

Du er dyb på Azure og trives som holdspiller, og i tæt samarbejde med dine kolleger har du en vigtig rolle i at realisere Clevers strategiske og ambitiøse mål for Clevers it-setup.

Du får vist stor frihed og tillid under ansvar, og får lov til selv at sætte dit præg på rutiner og løsninger i et dynamisk og agilt miljø. Desuden tilbydes gode løn- og personaleforhold, sundhedsforsikring og pensionsordning.

Læs hele annoncen her.

Scanrate Financial Systems søger erfaren full stack C#-udvikler, Aarhus

Hvis du brænder for programmering, så har vi et spændende og alsidigt job til dig i vores coding-team.

I coding-team udvikler vi interfacet og tekniske aspekter af vores nuværende og kommende analyseværktøjer til den finansielle sektor. Vi har mange projekter, så derfor vil vi udvide teamet med endnu en dygtig udvikler.

Som full stack udvikler hos Scanrate vil du komme til at arbejde med systemer bygget med C# i ASP.NET (og ASP.NET Core), samt backend-systemer i form af services, API’er og SQL Server-databaser.

Du vil komme til at arbejde direkte sammen med vores mest erfarne programmører og arbejde med agil udvikling med stor fokus på kodekvalitet. Du vil hurtigt få selvstændige projekter og ansvarsområder.

Du har tre til fem års erfaring som udvikler og har stor erfaring med C# og MVC samt frontend-udvikling i Javascript. Du har kendskab til forskellige client-side frameworks, inklusive AngularJS og JQuery.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger teknisk udvikler & Scrum Master, Vejle

Med reference til vores CTO søger vi en teknisk udvikler & scrum master til team core. Vi tilbyder dig seks engagerede kolleger i teamet, og vi har brug for en ny kollega, da vi har travlt med mange spændende projekter.

Som teknisk udvikler og scrum master skal du sørge for at hverdagen fungerer i teamet og deltage i det daglige arbejde på de mange faglige fronter som vi beskæftiger os med.

Du skal have lysten og evnerne til at indgå i et team på et højt fagligt niveau, hvor vi hele tiden følger med i hvad der rører sig i it-branchen. Dette både omkring nye teknologier og Best Practice omkring udvikling.

Vi er en service til de øvrige udviklingsteams og forretningen. Det er derfor vigtigt, at du er åben og samarbejdsparat.

Læs hele annoncen her.

Energinet søger Udviklere til spændende nyudvikling i Azure, Fredericia

Nu har du muligheden for at blive en del af en agil udviklingsorganisation, hvor opgaverne har stor betydning for samfundet - med direkte reference til den grønne omstilling!

Energinet har gennem 10 år drevet en DataHub for det danske elmarked - med store datamængder i form af målerdata fra alle elmålere i Danmark.

En ny DataHub skal udvikles for at lykkes med omstillingen til 100% grøn energi inden 2030. Dette kommer til at ske via services i Azure.

Til denne og andre spændende udviklingsopgaver relateret til driften af elnettet søger vi derfor flere udviklere med kompetencer inden for Azure, C#, .Net core, Python og Scala. Du kommer til at benytte produkter som EventHub, EventGrid, Kafka, Spark, SQL server, API gateway etc.

Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia, og der er velfungerende kørselsordninger fra blandt andet Aarhus og Odense.

Læs hele annoncen her.

MaCom søger Softwareudvikler / Softwarearkitekt, København

Vil du være med til at præge udviklingen af Danmarks mest besøgte site?

Du kommer til at bruge de nyeste udviklingsværktøjer og agil udvikling sammen med en supportafdeling, som består af akademikere og studenter med et sabbat(arbejds)år.

Vores udviklingsafdeling fornyer/releaser dagligt Lectio.dk, og det skarpe team består af flere Ph.d. studerende som i samarbejde med Innovationsfonden og DTU udvikler algoritmer til planlægning af universiteters skemaer.

Systemet anvendes af godt 90 procent af landets gymnasier samt øvrige ungdomsuddannelser, hvilket resulterer i 100 millioner sidevisninger om ugen på lectio.dk.

Der er højt til loftet i lokalerne på Vesterbrogade over for Vesterbros Torv og (minimum) en gang om måneden inviteres alle medarbejdere til sociale arrangementer, hvor vi går ud og spiser sammen efterfølgende.

Læs hele annoncen her.

Incom søger Erfaren og passioneret C#-/.Net-Webudvikler, Herning

Du bliver fra dag et en del af det samlede udviklerteam, hvor du løbende arbejder sammen med to til fire andre udviklere på forskellige spændende projekter.

Jeres opgave er at kreere små, mellemstore og store løsninger til virksomhedens produktportefølje i samarbejde med PO og vores helt fantastiske udviklingskunder.

Løsningerne laves til vores microservice-arkitektur, der bindes sammen af løst koblede services, hver med et ansvars område.

Vi har i løbet af de seneste år gennemgået en agile transformation, og ånder og lever nu for de agile principper. Hovedparten af vores løsninger udvikles i tæt samarbejde med en eller flere kunder, og kunderne er altid med hele vejen.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger Erfarne udviklere, der vil arbejde med teknologier som Spring, Docker, Jenkins, TestNG, Maven, Jira, Frederiksberg

Vil du arbejde skulder ved skulder med vores dygtige full-stack teams og være med til at udvikle effektive værktøjer og løsninger der understøtter vores forretning?

Kan du se det store billede og tegne og udvikle en løsning, der imødekommer behovene for fx en tværgående rapporteringsløsning?

Har du forståelse for finansielle systemer og de udfordringer en organisation, der er i konstant bevægelse, står over for?

Som erfaren udvikler i et agilt miljø, får du en meget vigtig rolle i kvalitetssikringen og udviklingen af it-systemer til den danske skatteforvaltning, hvor bl.a. opkrævning, told og inddrivelsesområdet er i fokus i øjeblikket. Udviklingen foregår i sprint baserede slots efter agile principper. Vi arbejder med SCRUM i SAFe-rammeværket, hvilket betyder daglige stand-up’s, kanban boards og leverancer i continuous releases.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.