Artikel top billede

Photo by Fabian Grohs on Unsplash (Foto: Photo by Fabian Grohs on Unsplash)

Er du en haj til Java? Så har vi fundet 10 spændende stillinger til dig

Her er 10 spændende job til dig, der er en haj til Java.

I denne uge har vi fokus på Java-stillinger. Så hvis du er en haj til java, så kan du herunder finde 10 spændende stillinger hos arbejdspladser som Netcompany, Københavns Universitet og Alm Brand.

Hver uge vil du kunne se friske stillinger med forskellige temaer, som for eksempel branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

EPICO NextGen søger softwareudviklere med passion for tekniske udfordringer og ansvar, Ballerup

Er du klar på en udfordring? Så tag next step i din karriere som it-professionel hos EPICO NextGen.

Hos EPICO NextGen søger vi it-talenter, der brænder for tekniske udfordringer og ansvar.

Du vil komme til at arbejde som it-professionel med nye og tidssvarende værktøjer, og have mulighed for at arbejde på projekter der byder op til karriereudvikling og ansvar.

Du vil oftest skulle indgå i et team af erfarne udviklere, hvor evnen til at kommunikere og samarbejde vægtes højt. Jobbet indebærer, ud over at løse konkrete udviklingsopgaver, at du er i stand til at bidrage med viden om nye værktøjer som elasticsearch, .Net Core, Angular, React native etc.

Læs hele annoncen her.

Panorama Consult søger erfaren systemudvikler til it-virksomhed, Aarhus

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus en systemudvikler, der har god erfaring med programmering i Java samt at arbejde med større og komplekse IT-systemer.

Hvis du brænder for at programmere samt at kunne fordybe dig i at udvikle specialiserede løsninger, der flytter kundernes forretning væsentligt, så kan denne stilling være noget for dig.

I denne stilling får du god mulighed for at få indflydelse både på dit arbejde og arbejdsprocessen.

Med reference til udviklingschefen kommer du til at indgå i et team af erfarne og engagerede kolleger, hvoraf der er 14 systemkonsulenter og 10 systemudviklere.

Læs hele annoncen her.

Alm. Brand søger Java-udvikler, Kbh Ø

Er du Software Engineer med appetit på nye udfordringer i den finansielle sektor så kig her – Alm. Brand søger erfarne Java-udviklere til udvikling af digitale løsninger i moderne teknologistak.

Vil du være med til at udvikle microservices, API’er og integrationer? Drømmer du om at arbejde med en moderne teknologi-stak i selvstændige full-stack teams?

Og vil du med i en af Danmarks måske mest ambitiøse digitale transformationer lige nu i et ægte agilt miljø?

Dit primære værktøj er Java, men du har en bred palette af tricks og teknologier i ærmet, og du er ikke bange for at bruge dem. Det kunne være PostgreSQL, .NET Core, JavaScript, REST, OAUTH2/OpenID, Eventing m.m.

Læs hele annoncen her.

Cryptomathic søger softwareudviklere, Aarhus

Vil du være med til at udvikle markedets bedste løsning til udstedelse af elektroniske signaturer?

Cryptomathic Signer er en digital signaturløsning, som giver banker og offentlige institutioner verden over mulighed for at tilbyde kunder og klienter en sikker og brugervenlig digital signaturservice.

Du får et udfordrende job, hvor du i samarbejde med dine kolleger på teamet kommer til at arbejde med videreudvikling af Cryptomathic Signer. Bemandingen på teamet udgøres af 6-8 udviklere samt en teknisk projektleder.

Du kommer til at deltage i alle aspekter af udviklingsarbejdet: analyse, design, udvikling og test, herunder naturligvis automatiske tests. Alle Cryptomathics teams arbejder agilt efter Scrum og Kanban, og de enkelte projekter er relativt korte (ca. 6-12 måneder).

Hos Cryptomathic vil du indgå i et velfungerende arbejdsmiljø med høj faglighed, og der er åbenhed overfor individuel videreuddannelse.

Læs hele annoncen her.

Twins Consulting søger skarp Java eller .Net-udvikler med konsulenterfaring, København

Twins Recruitment søger udvikler/konsulent for kunde i København. Virksomheden har kunder indenfor mange forskellige brancher og industrier, og der er umiddelbart ingen ”standardprojekter”. Derfor kan du se frem til et job, hvor dine opgaver vil spænde over en bred vifte af udviklingsopgaver og teknologier.

Du er en skarp udvikler med erfaring inden for webapplikationer, .NET/C#, Java, Spring, HTML5, CSS Javascript, XML, JSON, REST, SOAP, React, Redux, Node.js, Azure, AWS, DevOps og en masse andet.

Det gør ikke den helt store forskel i hvilket sprog, du har den største erfaring – så længe du har et højt fagligt niveau.

Som udvikler/konsulent hos vores kunde vil du bidrage til at levere digital transformation, der gør en stor forskel for deres kunders hverdag.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger Senior IT Consultant, København, Aarhus eller Aalborg

Har du nogle års erfaring med udvikleropgaver, og har du lyst til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger og samtidig gøre en forskel?

Kan du se dig selv spille en afgørende rolle for dit teams og projekts fremdrift, og være inddraget i alle dele af processen - lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden.

Så er du måske vores nye kollega til rollen som senior it-consultant i Netcompany.

Netcompany søger lige nu it-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle, der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse.

Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige it-løsninger, der skaber værdi.

Du vil typisk have en stor indflydelse på dit team og projekts fremdrift. Du leverer selv arbejde til tiden og af høj kvalitet, og hjælper teamet med at gøre det samme.

Læs hele annoncen her.

Styrelsen For It og Læring søger agile webdviklere til stærke it-faglige teams, Aarhus

I STIL er vi ambitiøse. Vi vil udvikle brugervenlige, sikre systemer, der opfylder undervisningssektorens behov. Vi vil sikre, at der er digitale sammenhænge mellem undervisningssektorens forskellige systemer, og at vi skaber og indsamler kvalitetsdata, der hurtigt kan bringes i spil.

I STIL sætter vi it-fagligheden højt, og vi ved, at kompetencer løbende skal udvikles. Derfor vil du hos os komme til at arbejde tæt samme med andre dygtige it-faglige specialister som interne og eksterne udviklere, UX’ere og systemadministratorer.

Du indgår i et engageret og tværfagligt team med en bred samarbejdsflade, som har ansvaret for udvikling af flere af ministeriets forretningskritiske it-løsninger. Vi har indført agile arbejdsmetoder i alle vores udviklingsprocesser og ser stor værdi heri. Har du erfaring med agile arbejdsmetoder, lærer vi også gerne af dig.

Læs hele annoncen her.

Københavns Universitet søger integrations-udvikler med gode samarbejdsevner, København

Er du en erfaren og dygtig integrationsudvikler med god forståelse for kompleksitet i systemintegrationer, og kan du analysere, designe og modellere objektorienteret, så har KU-IT på Københavns Universitet (KU) en spændende udfordring til dig.

Du vil som udvikler indgå i integrationsteamet, hvor du vil indgå i forskellige it-projekter.

Ligeledes vil du indgå i den løbende forvaltning af de kørende integrationer på Oracle-servicebussen.

Vi forestiller os, at du har en længerevarende it-faglig uddannelse og praktisk erfaring inden for serviceorienteret udvikling.

Du tilbydes et dynamisk drevet uformelt arbejdsmiljø, hvor der er stor mulighed for indflydelse for den enkelte, vidensdeling og gensidig hjælpsomhed.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger developers med erfaring, København eller Aarhus

Vi søger dygtige udviklere med erfaring til vores application services, der fra dag ét kan være med til at sikre, at vores it-løsninger bliver ved med at klare den opgave, de er sat i verden for at løse.

Har du lyst til at udvikle dine evner i vores application services og Danmarks dygtigste softwaremiljø?

Som developer bliver du en del af en enestående gruppe af talentfulde og veluddannede it-professionelle, der arbejder dedikeret med hands-on kodning og alle faser af udviklingsprocessen.

Du kommer til at arbejde med mange typer løsninger, hos mange typer kunder, bygget på mange forskellige teknologier. Det varierer, hvilken teknologi du arbejder med, men en stor del af vores opgaver løser vi på webbaserede teknologier som Java og .NET.

Læs hele annoncen her.

Commentor søger software developer, Glostrup

Vil du udfordres på teknologi i Danmarks dygtigste it-virksomhed?

Vi får fortsat mange spændende opgaver i hus og har derfor brug for endnu flere skarpe kompetencer til at hjælpe med at løse dem. Er det dig, der skal med på vores hold?

Du har nu muligheden for at være med til at gøre en forskel på de mange spændende it-projekter, vi arbejder med.

Ud fra devisen om mere kode – mindre bureaukrati søger vi ambitiøse og dygtige udviklere med forskellige profiler.

Vi søger både dig, der er nyuddannet og dig med flere års erfaring. Det vigtigste er, at du trives i en dynamisk virksomhed i vækst, og at du både kan og vil gøre en forskel.

Vi tør godt love, at du vil blive udfordret og udvikle både dine faglige og personlige kompetencer.

Afhængigt af din erfaring vil du skulle stå for oplæring af nye udviklere i en overordnet arkitektrolle, når der skal designes løsninger i salgsprocessen samt på de projekter, hvor du deltager.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.