Microsoft øger langsomt tilgængeligheden: Nu sættes næste runde af Windows 10-udrulning i gang

Nu kan Microsofts egne Surface-enheder omsider få hentet og installeret nyeste Windows version.

Siden udgivelsen 27. maj, har Microsoft kun udrullet sin nyeste Windows 10 opdatering drypvis.

I de første uger lød det endda, at selv selskabets egne Surface enheder ikke kunne få opdateringen.

Læs også: Problemerne fortsætter for splinterny Windows 10-version: Nu må selv Microsofts egne enheder undvære opdateringen

Teknologigiganten synes nu at have mere tillid til opdateringen, kaldet ’Windows 10 May 2020 Update’, for efter den historisk store ’Patch Tuesday’ sikkerhedsopdatering, sætter selskabet nu skub i udrulningen, skriver ZDNet.

”I dag øger vi antallet af enheder som bliver tilbudt maj-opdateringen,” skriver selskabet på sin Windows 10 statusside.

Det betyder samtidig, at de nyeste Microsoft Surface Pro og Surface Book enheder omsider kan hente og installere den nyeste Windows version, skriver ZDNet.

Visse enheder kan dog stadig være på venteliste, oplyser Microsoft på Twitter. ”Visse enheder er sat på pause af kompatibilitetsårsager,” lyder beskeden fra Microsoft Windows Update holdet.

Den nye opdateringsrunde kommer i kølvandet på en historisk omfattende 'Patch Tuesday', hvor Microsoft fejlrettede intet mindre end 129 sårbarheder.

Læs også: Microsoft klar med den største samling sikkerhedsopdateringer nogensinde: Lapper 129 sårbarheder - 11 er kritiske


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
"Nu hænger mit store maleri på 3 meter i længden og 1,80 meter i højden så her hos Danmarks Statistik"
"Den største ære er at give inspiration til andre mennesker. Jeg kan ikke forestille mig, at man kan opleve noget, der er mere smigrende for én selv som menneske end at være en inspiration for andre."
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.