Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Sennheiser Momentum True Wireless 2 leverer storslået lyd – men det er ikke et headset for alle

Man får forkælet øregangene, når man propper et sæt af Sennheisers nyeste fuldt trådløse headset. Men luksuslyden har sin pris.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se, hvad der gør Sennheiser nye trådløs headset unik
  • Læs, hvorvidt den lever op til den høje pris
926
4:45 min
Trådløs lyd har været igennem noget af en revolution de seneste år. Først blev kablerne til mobilen klippet, derefter forsvandt jack-stikket helt og linen mellem de to ørepropper er blevet kappet.

Og så er det gradvist blevet hældt på med features såsom støjreduktion, digitale assistenter og intelligente lydprofiler, der tilpasser sig omgivelserne.

Men hvad med lydkvaliteten? Den kan blive overset i feature-jagten, hvorfor det er med en vis portion forventningsglæde, at Sennheisers anden generation af fuldt trådløse hovedtelefoner, landede på mit kontorbord.

Sennheiser er jo et af lydindustriens mest anerkendte brands. Det må da afspejle sig i de her, tænker man.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Glem Tesla for en stund: Polestar 2 har det, der skal til for at blive danskernes elbils-favorit

Artikel teaser billede 1 Premium-indhold

Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

NNIT lægger kriseår bag sig: Skal ansætte 450 nye medarbejdere i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

André Rogaczewski om at udvikle corona-apps til det offentlige: Det er øretævernes holdeplads - du skal ikke gøre det for pengenes skyld

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM indfører ny betalingsmodel for mainframes for anden gang på 20 år: Skal være mere ‘cloud-agtig’


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.