Artikel top billede

Samsung leverer igen varen i sin seneste toptelefon – men grådigheden truer

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at Samsungs nyeste toptelefon er noget særligt og unikt. Et lidt for pebret prisskilt truer dog telefonen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få Computerworld vurdering af Samsungs nyeste mestermobil
  • Se, hvilke alternativer du også bør kigge på
1.784
9 min
Samsung har lidt af et problem – der går længere og længere tid før mobilkøbere anskaffer sig nye smartphones.

Det problem har de fleste andre mobilproducenter også oplevet, men der bemærkes især, når man er verdens største mobilproducent og mægtige Apple og den kinesiske udfordrer Huawei står på spring for at skære sig en andel af markedet.

For Samsung har løsningen igennem lang tid været at sørge for at have varer på samtlige hylder. Billige telefoner, toptelefoner, hårdføre telefoner samt højteknologiske telefoner er bare nogle af de nicher, der serviceres af A-serien, S-serien, Xcover samt Fold-familien af smartphones med sammenklappelige skærme.

Men så er der en niche, som Samsung har helt for sig selv – og som er prissat derefter: Galaxy Note.

Serien, som snart har 10 år på bagen, byder nemlig fortsat på en unik kombination af komponenter: en koloenorm skærm, kæmpemæssigt kraftoverskud og den særlige indbyggede pen, til at styre – endda til også fjernbetjene mobilen.

Spørgsmålet er så, hvorvidt det er nok til at overtale nogen til at betale de omkring 10.000 kroner, en Note 20 Ultra løber op i.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter