Nu er det officielt: Microsoft sætter pris og leveringsdato på sin nye Xbox-kollektion

To nye Xbox-spillekonsoller er på vej fra Microsoft og deres respektiver prisskilte er nu offentliggjorte.

Det er ikke sikkert, at det var Microsoft hensigt at kommunikere nyheder om sin næste generation af spillekonsoller allerede nu, men efter et massivt læk forrige uge, er tech-giganten nu ude med nøgleinformationer om de næste Xbox-konsollers lanceringsplaner.

På sin hjemmeside meddeler Microsoft, at der er to måneder til, at to nye spillekonsoller slippes ud i handlen 10. november.

Forsalget vil dog begynde allerede 22. september.

To modeller kommer i spil: Den stærke Xbox Series X og den kompakte Xbox Series S.

Priserne lyder på henholdsvis 499 og 299 amerikanske dollar, hvilket omsat til danske kroner svarer til 3.140 og 1.880 kroner. Medregnes eventuelle afgifter som told og moms bliver de vejledende priser givetvis på omkring 3.999 og 2.499 kroner.

Dertil udvides Xbox All Access tjenesten, som giver adgang til selskabets konsol samt et udvalg af spil igennem ’Xbox Game Pass Ultimate’ tjenesten til priser på 24,99 eller 34,99 dollar per måned i to år. Det svarer til 157 og 220 kroner per måned.

To størrelser
Xbox Series S og X vil fysisk adskille sig på størrelse og udseendet ved at S-serien fylder 40 procent mindre end sin stærkere storebror. Det giver Xbox Series X plads til at byde på et 4K UHD Blu-ray drev.

Begge vil byde på otte-kernede AMD-processorer indenbords, men der vil være markante forskelle på den medfølgende grafiske chip i Series X, som vil levere 12,15 teraflops ydelse mod omkring fire i Series S.

Samtidig vil Series X byde på mere ram for blandt andet at understøtte 4K opløsninger ved 60 fps, mod 1440p i Series S.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kan Microsoft 365 styrke sikkerheden på hjemmearbejdspladsen?
Microsoft 365 er både Officeapplikationer og produktivitet – men også meget mere end det! Med Microsoft 365 får du faktisk adgang til en lang række sikkerhedsydelser, der kan øge modstandsdygtigheden i tilfælde af cyberangreb. Mange af tjenesterne er særligt velegnede til at styrke sikkerheden, når medarbejderne arbejder hjemmefra. Samtidig gør Microsoft 365 det lettere at sikre adgangen til virksomhedens systemer, beskytte kundedata og forebygger, opsporer og automatiserer reaktioner på avancerede trusler. Microsoft 365 tilbyder over 50 forskellige sikkerhedsydelser, og denne guide er skrevet med henblik på at øge forståelsen for, hvordan de fungerer og kan være med til at optimere sikkerheden i din virksomhed.