Artikel top billede

Nu er det officielt: Microsoft sætter pris og leveringsdato på sin nye Xbox-kollektion

To nye Xbox-spillekonsoller er på vej fra Microsoft og deres respektiver prisskilte er nu offentliggjorte.

Det er ikke sikkert, at det var Microsoft hensigt at kommunikere nyheder om sin næste generation af spillekonsoller allerede nu, men efter et massivt læk forrige uge, er tech-giganten nu ude med nøgleinformationer om de næste Xbox-konsollers lanceringsplaner.

På sin hjemmeside meddeler Microsoft, at der er to måneder til, at to nye spillekonsoller slippes ud i handlen 10. november.

Forsalget vil dog begynde allerede 22. september.

To modeller kommer i spil: Den stærke Xbox Series X og den kompakte Xbox Series S.

Priserne lyder på henholdsvis 499 og 299 amerikanske dollar, hvilket omsat til danske kroner svarer til 3.140 og 1.880 kroner. Medregnes eventuelle afgifter som told og moms bliver de vejledende priser givetvis på omkring 3.999 og 2.499 kroner.

Dertil udvides Xbox All Access tjenesten, som giver adgang til selskabets konsol samt et udvalg af spil igennem ’Xbox Game Pass Ultimate’ tjenesten til priser på 24,99 eller 34,99 dollar per måned i to år. Det svarer til 157 og 220 kroner per måned.

To størrelser

Xbox Series S og X vil fysisk adskille sig på størrelse og udseendet ved at S-serien fylder 40 procent mindre end sin stærkere storebror. Det giver Xbox Series X plads til at byde på et 4K UHD Blu-ray drev.

Begge vil byde på otte-kernede AMD-processorer indenbords, men der vil være markante forskelle på den medfølgende grafiske chip i Series X, som vil levere 12,15 teraflops ydelse mod omkring fire i Series S.

Samtidig vil Series X byde på mere ram for blandt andet at understøtte 4K opløsninger ved 60 fps, mod 1440p i Series S.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere