Artikel top billede

Nu er det officielt: Microsoft sætter pris og leveringsdato på sin nye Xbox-kollektion

To nye Xbox-spillekonsoller er på vej fra Microsoft og deres respektiver prisskilte er nu offentliggjorte.

Det er ikke sikkert, at det var Microsoft hensigt at kommunikere nyheder om sin næste generation af spillekonsoller allerede nu, men efter et massivt læk forrige uge, er tech-giganten nu ude med nøgleinformationer om de næste Xbox-konsollers lanceringsplaner.

På sin hjemmeside meddeler Microsoft, at der er to måneder til, at to nye spillekonsoller slippes ud i handlen 10. november.

Forsalget vil dog begynde allerede 22. september.

To modeller kommer i spil: Den stærke Xbox Series X og den kompakte Xbox Series S.

Priserne lyder på henholdsvis 499 og 299 amerikanske dollar, hvilket omsat til danske kroner svarer til 3.140 og 1.880 kroner. Medregnes eventuelle afgifter som told og moms bliver de vejledende priser givetvis på omkring 3.999 og 2.499 kroner.

Dertil udvides Xbox All Access tjenesten, som giver adgang til selskabets konsol samt et udvalg af spil igennem ’Xbox Game Pass Ultimate’ tjenesten til priser på 24,99 eller 34,99 dollar per måned i to år. Det svarer til 157 og 220 kroner per måned.

To størrelser

Xbox Series S og X vil fysisk adskille sig på størrelse og udseendet ved at S-serien fylder 40 procent mindre end sin stærkere storebror. Det giver Xbox Series X plads til at byde på et 4K UHD Blu-ray drev.

Begge vil byde på otte-kernede AMD-processorer indenbords, men der vil være markante forskelle på den medfølgende grafiske chip i Series X, som vil levere 12,15 teraflops ydelse mod omkring fire i Series S.

Samtidig vil Series X byde på mere ram for blandt andet at understøtte 4K opløsninger ved 60 fps, mod 1440p i Series S.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere