Artikel top billede

Microsoft-opdatering forvandler Apples iPad til en bedre kontormaskine

Et par enkle software-updates gør nyere iPad langt bedre egnede til at arbejde med Office-dokumenter.

Microsoft gør det nu nemmere at arbejde med Office-dokumenter på Apples iPad-maskiner.

En opdatering til selskabets cloud-baserede Microsoft 365 kontorpakke er nu ude, som gør det muligt at udnytte en ekstern mus eller touchpad sammen med nøgleprogrammerne Word, Excel og Powerpoint.

Med opdateringen kan elementer som billeder eller diagrammer i de enkelte kontorprogrammer justeres mere præcist, på samme vis som det fungerer på pc eller mac.

”Oplevelsen vil være velkendt for enhver der er vant til Office på en Mac eller en pc og vil bidrage til at gøre iPad mere alsidig og kapabel,” oplyser Microsoft på sin blog.

Ny startskærm

Ud over at forbedre betjeningen med mus og touchpad, får Office-programmerne til iPadOS også en ny startskærm og værktøjsbjælke.

Her sigtes ifølge Microsoft efter at give en mere strømlinet og moderne interface i tråd med det ’Fluent UI’ designsprog, som Microsoft anvender i sine øvrige programmer.

Læs også: Vi tester Apples splinternye budget-iPad: Udvikler sig i noget uventet retning

Del af en større pakke

Microsofts nye greb til Office 365 til iPad er den del af en opdateringspakke, som Microsoft vil rulle ud i de kommende uger.

Udover de ovennævnte nyheder tæller opdateringen også mulighed for at arbejde med flere Word og Powerpoint dokumenter på en gang, nye tastatur-genveje og offline-arbejde understøttelse.

Se også: Skal du købe ny pc? Her er efterårets bedste bærbare til prisen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen