Artikel top billede

Microsoft-opdatering forvandler Apples iPad til en bedre kontormaskine

Et par enkle software-updates gør nyere iPad langt bedre egnede til at arbejde med Office-dokumenter.

Microsoft gør det nu nemmere at arbejde med Office-dokumenter på Apples iPad-maskiner.

En opdatering til selskabets cloud-baserede Microsoft 365 kontorpakke er nu ude, som gør det muligt at udnytte en ekstern mus eller touchpad sammen med nøgleprogrammerne Word, Excel og Powerpoint.

Med opdateringen kan elementer som billeder eller diagrammer i de enkelte kontorprogrammer justeres mere præcist, på samme vis som det fungerer på pc eller mac.

”Oplevelsen vil være velkendt for enhver der er vant til Office på en Mac eller en pc og vil bidrage til at gøre iPad mere alsidig og kapabel,” oplyser Microsoft på sin blog.

Ny startskærm

Ud over at forbedre betjeningen med mus og touchpad, får Office-programmerne til iPadOS også en ny startskærm og værktøjsbjælke.

Her sigtes ifølge Microsoft efter at give en mere strømlinet og moderne interface i tråd med det ’Fluent UI’ designsprog, som Microsoft anvender i sine øvrige programmer.

Læs også: Vi tester Apples splinternye budget-iPad: Udvikler sig i noget uventet retning

Del af en større pakke

Microsofts nye greb til Office 365 til iPad er den del af en opdateringspakke, som Microsoft vil rulle ud i de kommende uger.

Udover de ovennævnte nyheder tæller opdateringen også mulighed for at arbejde med flere Word og Powerpoint dokumenter på en gang, nye tastatur-genveje og offline-arbejde understøttelse.

Se også: Skal du købe ny pc? Her er efterårets bedste bærbare til prisen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere