Første tests af de nye Macs er ude: Så vilde er Apples særlige M1-maskiner

Macs udstyret med Apples nye M1-processor slår forgængerne helt af banen. Det har potentiale til at vende op og ned på meget mere end Apples forhold til Intel - det er hele pc-industrien, der står overfor et skifte.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Se, hvor overlegen Apples nye hardware kan være
  • Rå performance-tal fra Apples nye M1 processor
  • Indsigt i hvorfor det kan komme Windows-brugere til gavn
874
4:30 min
Under overskriften ’One More Thing’ kunne Apple tidligere på måneden løfte sløret for sin M1 processor, som har potentialet til at ændre markant på, hvordan pc-markedet udvikler sig.

Apples nye versioner af sine Macbook Air, Macbook Pro samt Mac mini er nu udstyret med indmad, der allerede nu viser sig at kunne tilbyde et hidtil uset miks af ydelse og evner.

Det fremgår af de første test foretaget på en M1-baserede Macbooks og Macs, hvor de nye maskiner viser sig at udkonkurrere selv de kraftigste Pro-maskiner i en række benchmark-discipliner.

Det får konsekvenser for ikke bare Apple, men den øvrige pc-branche.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Microsoft bekræfter gigant-opkøb af AI-selskabet Nuance
Nuance Communication, der blandt andet har leveret teknologi til Apples Siri, er blevet opkøbt af Microsoft, der mandag eftermiddag bekræfter handlen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.