Vinterens bedste laptops: Her er Computerworlds favoritter i alle prislag og genrer

Markedet for bærbare er i rivende udvikling i år. Få overblikket over, hvad der vil være den bedste maskine til dig her.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Få Computerworlds anbefalinger til vinterens bedste laptops
997
5 min
Laptop-markedet har været igennem gevaldige op- og nedture igennem 2020.

Dels har corona-pandemien forvist unge som ældre til hjemmekontoret med deres bærbar under armen, samtidig med, at forsyningskæderne i pc-branchen blev forstyrret af pandemien.

Men rent teknologisk er markedet også under markante forandringer, for ellers så dominerende Intel overhales indenom og udenom af både AMD og Apple.

Vil du derfor have overblikket over, hvad du skal investere i af maskiner her over vinteren og julen, får du redaktionens bedste bud her.


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.