Photo by Karsten Winegeart on Unsplash

Gå julen i møde med et nyt job: Her er 10 brandvarme it-stillinger, som du kan søge lige nu

Planlægger du at gå den kolde tid i møde med et nyt job på hånden, så har vi fundet 10 aktuelle it-stillinger til dig.

Ønsker du dig et nyt job i julegave? Så tag et kig på disse 10 spændende stillinger vi har fundet frem fra julesokken.

Vi har i øvrigt godt 300 spændende it-jobs netop nu, så der er helt sikkert noget, der matcher dine ønsker.

Konsulent, technology risk til Ernst & Young
Vi søger dig, som er interesseret i at arbejde med projekter inden for en lang række it-relaterede processer. Heriblandt it-risikostyring og styring og kontrol af it, hvor vi hjælper vores kunder med at håndtere it-risici samt vejleder dem i etablerede it-kontroller.

Søg jobbet her

Frontend-udvikler til Danmarks Meteorologiske Institut
Er du en dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst frontend-udvikler, som synes, det lyder spændende at være med til at præsentere vejr-informationer? Så vil denne ledige stilling som frontend-udvikler være noget for dig.

Søg jobbet her

Business development manager – Microsoft Dynamics 365 til Tech Data Danmark
Vi vækster, og du får nu en unik mulighed for at søge en spændende nyoprettet stilling hos Tech Data som business development manager inden for Microsoft Dynamics 365.

Brænder du for at arbejde med Microsoft Dynamics 365, er kommerciel og vil være en del af en organisation på en spændende digital rejse? Så har vi jobbet til dig.

Søg jobbet her

Senior firmware engineer til Wastehero
Prototype, design, implement, test and deliver highly robust and efficient embedded firmware solutions for our current and future IoT devices.

Create devices with lifetimes up to +10 years that use advanced sensors like time-of-flight lasers to reliably map the content of bins and containers.

Søg jobbet her

BI-konsulent (Back-end BI lead) til Aalborg Universitet
Vil du være med til at implementere fremtidens BI-landskab på Aalborg Universitet?

Forstår du hvad der skal til back-end for at kunne levere solid data front-end? Kan du veksle mellem at arbejde med teknikken og forretningen? Så er det dig, vi mangler!

Søg jobbet her
Webudvikler med kendskab til Ruby on Rails - mulighed for at arbejde remote til Traels.It
Vi søger en webudvikler der har erfaring med at udvikle webapplikationer i et MVC framework. Det er absolut en fordel at have kendskab til Ruby on Rails, men lysten til at lære det er vigtigere.

Søg jobbet her

Cloud engineer til Capgemini
As a member of our Insights & Data practice, you will be part of a global network of experts and work to design and deliver Cloud engineering, Data solutions and advisory to our clients within Cloud.

Søg jobbet her

PHP-udvikler med driftsansvar til RISMA Systems
RISMA Systems A/S søger en dygtig PHP-udvikler, som sideløbende kan deltage i det daglige driftsarbejde med at opsætte, opgradere og opdatere RISMAs virtuelle servere i Microsoft Azure.

Søg jobbet her

Datadrevet/analytisk forretningsudvikler til Jyske Bank
Vi mangler en kollega, der kan gøre en forskel og forfølge muligheder i digitalisering og forenkling i et kompliceret, spændende og lovgivningsmæssigt tungt udviklingsområde i Jyske Bank.

Søg jobbet her

Konsulent til Applikationstest af EPJ Syd løsning til Regional it til Region Syddanmark
Brænder du for it og ønsker du at arbejde med den Elektroniske Patientjournal (EPJ) i Region Syddanmark?

Regional IT søger en teknisk velfunderet konsulent til at varetage stabil og patientsikker applikationsdrift af Region Syddanmarks kommende elektroniske patientjournalsystem.

Søg jobbet her


Flere artikler om Job & Karriere

Få overblik over dine jobmuligheder: Så mange it-stillinger er ledige inden for netop dit område

Få overblik over mange ledige job, der findes inden for et forskellige områder i it-branchen.

Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge i 2021
Her er 10 spændende it-job, som du kan søge i din juleferie
Her er 10 dugfriske udvikler-job, som du kan søge netop nu
Gå julen i møde med et nyt job: Her er 10 brandvarme it-stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
Sådan har Matas fået den digitale tilstedeværelse til at eksplodere på tre år
Matas er på få år strøget ind som et af de fem mest kendte, danske brands på nettet. Det er sket gennem en ambitiøs strategi, fortæller ecommerce-direktør Brian Andersen til Computerworld.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.