Artikel top billede

Twitter opgiver socialt medie: ”Vi har oplevet et faldende brug af app'en og ved, at omkostningerne bare vil fortsætte med at vokse”

Twitter trækket stikket til det video-drevne sociale medie-app, Periscope. Fra foråret 2021 er løbet kørt, men der er allerede langt trukket markante begrænsninger ud over mediet.

Den sociale nyhedstjeneste Twitter, vil opgive sin video-satsning Periscope i marts 2021.

Det oplyser selskabet på tjenestens hjemmeside.

”Det var en ære, at lægge hjerteblod og sjæl i at kreere noget, som andre mennesker elskede at bruge og skabe fællesskaber omkring. Vi takker 1000 gange,” lyder det fra Twitter om det video-drevne sociale medie, som til sidst døjede med at holde fast på sine brugere.

”Sandheden er, at Periscope-app’en ikke har været bæredygtig længe og nu befinder sig i en support-tilstand. Over de seneste år, har vi oplevet et faldende brug af app'en og ved, at omkostningerne bare vil fortsætte med at vokse,” lyder Twitters begrundelse for at trække stikket til tjenesten.

Afviklingen af Periscope er ifølge selskabet allerede igangsat. Platformen tillader ikke længere nye brugere at tegne en Periscope-konto.

I marts 2021 vil app’en dog fjernes helt fra de respektive app-butikker.

Twitter understreger dog i forbindelse med nedlukningen af app’en, at de fleste af Periscopes funktioner er at finde i selskabets Twitter-app.

Læs også: Tre forudsigelser om 2021: Disse trends bider sig fast blandt virksomheder herhjemme
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere