Lenovo Yoga 5G byder på enorm fleksibilitet takket være sine 5G-evner og lange driftstid.

Det her kan blive årets vigtigste pc-trend: Du vil helt kunne slippe for wifi'en

CES-messen åbner sine virtuelle døre. Blandt laptop-producenterne ser vi en bølge af pc’er med særlige 5G-evner.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Indsigt i det der kan bliver årets trend indenfor pc'er
  • Overblik over de første enheder med 5G-evner
775
4 min
De dage, hvor man som pc-bruger skulle bekymre sig om afstanden og den trådløse båndbredde til det nærmeste wifi-spot, synes snart at være talte.

Årets virtuelle udgave af forbrugerelektronikmessen CES, som normalt indleder et nyt gadget-år i Las Vegas, efterlader nemlig ingen tvivl: En ny klasse af bærbare maskiner med særlige 5G-evner er lige rundt om hjørnet.


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.