Artikel top billede

Nu får iPad en selvstændig Office-app til at herske over hele Microsoft-kontorpakken

Fremover kan iPad-brugerne nøjes med at installere en app.

Microsoft er ude med en spritny app til iPad-styresystemet, som gør at brugerne kan bruge Office 365 og samtidigt helt slippe for at hente og installere Microsofts mange kontorprogrammer som Word, Excel og Powerpoint.

Software-gigantens kontorpakke er nu sammenrullede i et enkelt program, ligesom i tilsvarende udgaver til iOS og Android-smartphones.

iOS-app’en har tidligere eksisteret til iPad, men har ikke fungeret optimalt sammen med Apple-tablettens større skærm, skriver netmediet Ars Technica.

iPad-brugere vil indtil videre fortsat kunne hente og benytte de eksisterende Word, Excel og øvrige Office-programmer som selvstændige programmer.

Flere brugere melder på mediets kommentarspor om, at den nye app indtil videre ikke understøtter skærmopdeling med to Word-vinduer side om side. Det kan derfor være nødvendigt at have Office og Word side om side, for at opnå den funktionalitet.

Den nye Office app er gratis at hente, men kræver et betalende Office 365 abonnement før alle funktioner fungerer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere