Test: Acer genopfinder den dybe tallerken – det slipper de ikke godt fra

Test: Med 'ConceptD 3 Ezel' sigter Acer efter at skabe en helt ny klasse af maskiner. Det slipper selskabet ikke godt fra.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Se, hvor Acers 'Ezel' concept falder igennem
  • Få Computerworlds dom over maskinen
987
5 min
Det er oftest hos de mindre udfordrere, at der bliver eksperimenteret. Som en af de lidt mindre spillere, må man finde sig nogle nicher og forhåbentligt få dem for sig selv.

Det er præcist det, som Acer forsøger med sine nye maskiner inden for det, som selskabet kalder ’ConceptD’-familien.

Her bydes på enheder, som er møntet på grafikere, designere, udviklere eller andre professioner, hvor skærmkvalitet og anvendelighed er i højsædet, mens der samtidig skal være nok med hestekræfter i motorrummet.

Mest outreret - og dermed også mest interessant - er en ny klasse af 'Ezel'-maskiner, som endda byder på særlige touchskærme og indbygget pen.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.