Artikel top billede

Samsung-boss antyder at det næppe bliver til en ny topmobil i efterået

Selskabets notoriske Note-serie bliver næppe lanceret til efteråret som det plejer.

Den sydkoreanske tech-gigant Samsung har igennem det seneste årti gjort alt andet et at holde igen, når der skulle præsenteres en ny Galaxy Note-telefon i efteråret.

Familien, som definerede det der skulle blive til ’phablet’-genren, leverede fra dag et en usædvanlig stor skærm, topkomponenter og en særlig medfølgende pen til notestagning.

Seriens fremtid synes dog at være usikker, hvilket Samsungs fungerende administrerende direktør DJ Koh, lod forstå ved et investormøde, skriver ZDnet.

”Det bliver nok svært at få lanceret en Galaxy Note til efteråret,” lød det fra Samsung-bossen, som samtidig understreger vigtigheden af Note som produkt: ”Galaxy Note er en ekstrem vigtig produktkategori for, som har været et kært eje hos de globale forbrugerne i de seneste ti år.”

Der har igennem noget tid verseret rygter om, at Note-serien skulle pensioneres, rygter som han dog forsøger at mane til jorden: ”Selve lanceringstimingen bliver en anden, men vi vil sikre at vores Galaxy Note kunder ikke bliver skuffede,”understreger DJ Koh.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere