Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Samsung-boss antyder at det næppe bliver til en ny topmobil i efterået

Selskabets notoriske Note-serie bliver næppe lanceret til efteråret som det plejer.

Den sydkoreanske tech-gigant Samsung har igennem det seneste årti gjort alt andet et at holde igen, når der skulle præsenteres en ny Galaxy Note-telefon i efteråret.

Familien, som definerede det der skulle blive til ’phablet’-genren, leverede fra dag et en usædvanlig stor skærm, topkomponenter og en særlig medfølgende pen til notestagning.

Seriens fremtid synes dog at være usikker, hvilket Samsungs fungerende administrerende direktør DJ Koh, lod forstå ved et investormøde, skriver ZDnet.

”Det bliver nok svært at få lanceret en Galaxy Note til efteråret,” lød det fra Samsung-bossen, som samtidig understreger vigtigheden af Note som produkt: ”Galaxy Note er en ekstrem vigtig produktkategori for, som har været et kært eje hos de globale forbrugerne i de seneste ti år.”

Der har igennem noget tid verseret rygter om, at Note-serien skulle pensioneres, rygter som han dog forsøger at mane til jorden: ”Selve lanceringstimingen bliver en anden, men vi vil sikre at vores Galaxy Note kunder ikke bliver skuffede,”understreger DJ Koh.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere