Artikel top billede

Afgørende opdatering: Nu kan USB-C omsider blive kablet over dem alle

Slut med adapter- og kabelrod. Version 2.1 af USB-C standarden gør det muligt at have blot en enkel oplader til alle dine enheder.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se, hvorfor nyeste USB standard er så afgørende
297
1:30 min
Endeligt. En lader der kan det hele.

Det er indtrykket ovenpå brancheorganisationens USB-Implementers Forums (USB-IF) seneste udmelding, der giver den stadig voksende og ekspanderende USB-C standard en afgørende, ny feature.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.