Artikel top billede

(Foto: Photo by Fabian Grohs on Unsplash)

Danske virksomheder jagter app-udviklere: Her er 10 stillinger, som du kan søge lige nu

Maersk Drilling, Nemlig.com og JP/Politikens Hus er blot nogle af de virksomheder, der i øjeblikket er på jagt efter app-udviklere.

I denne uge har vi fokus på app udvikling.

Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Maersk Drilling, Kodeministeriet og nemlig.com.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

JP/Politikens Hus søger Android-udvikler, Aarhus

Vores apps spænder over tre medier: Jyllands-Posten, Finans og Watch Medier.

Vi søger en Android-udvikler som har en god portion basisviden og mod på at lære mere. Om du har en relevant uddannelse eller er selvlært, er ikke vigtigt for os. Det vigtige er, at du trives med at lære, og at du brænder for at lave apps.

Vi forestiller os, at du har mere end to års erhvervserfaring med Android-udvikling og kan fremvise eksempler på, hvad du har været med til at lave.

Det er en fordel, hvis du også har erfaring med iOS-udvikling, men du behøver ikke at være ekspert på området.

Vi forventer, at det ligger dig naturligt selv at tilegne dig den viden, der kræves for at løse en opgave.

Da vores Android-apps er skrevet i Kotlin, forventer vi, at du har erfaring med Kotlin – eller er villig til at lære det ved selvstudie.

Læs hele annoncen her.

Kodeministeriet søger kodekunstner, København

Fornemmelsen, når man efter timers logisk tænkning endelig finder de linjer kode, der omsætter et problem til en løsning.

Når man klikker på debug og ser resultatet tone smukt frem på skærmen. Den fornemmelse er det, der driver dig (og os). Når man kan se enkeltheden og tænke, der var dén, så ved man at kunden får den bedste løsning. Når kode bliver til kunst.

Er du den type? Så har vi verdens bedste job til dig!

Vi er en lille virksomhed med mange forskellige kunder, hvor vi arbejder med mange forskellige teknologier.

Typiske projekter indeholder C#, node.js, WPF, SQL, Azure. Vi laver både almindelige desktop-applikationer, tools, integrationer og web-applikationer, så du skal have interesse for lidt af hvert. Der kan sagtens komme lidt scripts og PHP indover også.

Vi har to top-prioriteter vi værner om, kunder og medarbejdere. En glad kunde er den bedste kunde og vi går meget langt for at de er godt tilfredse. Det samme gælder for dem vi arbejder sammen med.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger skarpe backend-udviklere til udvikling af værdiskabende apps, Frederiksberg

Brænder du for at levere værdiskabende løsninger og arbejde med ny teknologi? Trives du med tværfagligt teamarbejde og foretrækker du korte feedback loops og eksperimentering fremfor lange udviklingsprocesser?

Og vil du være med til at løse vigtige samfundsmæssige opgaver.

Vi er kontoret Udvikling og Apps.

Du kender os nok ikke, og så måske alligevel! Hvis du for eksempel for nylig har købt bil af en anden privatperson, og har lavet et ejerskifte, så har du sikkert downloaded en af vores apps. For det er det vi laver.

Vi leverer native mobilapplikationer, der giver værdi for både borgere, virksomheder og ansatte i Skatteforvaltningen.

Som backend-udvikler har du et stort ansvar for kvaliteten af den samlede løsning og sætter blandt andet dit præg gennem godt løsningsdesign og testbar kode.

Vores kontor er uformelt, dynamisk og sparrende. Vi har fokus på trivsel og personlig udvikling i en hverdag med højt fagligt niveau og interessante produkter, der løfter vigtige samfundsmæssige opgaver.

Læs hele annoncen her.

ChronosHub søger backend udvikler, Glostrup

Vil du være med på holdet i en hurtigtvoksende tech-virksomhed, der har specialiseret sig i formidling af akademisk forskning? Det lyder tørt ja, men fortvivl ej. Vores mission er netop at revolutionere feltet!

Vi søger nu en backend udvikler til vores hovedkvarter i Glostrup. Du skal dog være forberedt på at rykke nærmere København, når vi senere på året realiserer en spændende flytteplan.

Som backend developer arbejder du på at udvikle nye funktioner og sikre skalerbarhed og
automatisering af systemerne samt support til vores kunder.

I samarbejde med resten af holdet vil du arbejde med at perfektionere, estimere, udvikle, teste og dokumentere de funktioner, vi udvikler til vores kunder.

Du leverer kodning af høj kvalitet og drives af at forbedre arbejdsmetoder, fremgangsmåder og processer.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for kunde nytænkende backend .net-udvikler, København

Egmonts digitale afdeling, som du bliver en del af, er en agil og omstillingsparat afdeling, som stræber efter konstant at videreudvikle deres arbejde ved at lave innovative, kreative og produktive løsninger.

Hvis du elsker et entreprenant miljø med diversitet og mulighed for leg og nytænkning, er dette team det helt rette for dig.

Fra deres flotte kontor på Østerbro i København tilbyder Story House et spændende arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for at præge dine arbejdsopgaver, samt sidde i et kompetent team med god sparring og kollegaskab.

De har lavt hierarki og højt til loftet – Det bobler med spændende idéer og der er masser af fede opgaver i gang.

Afdelingen er en blanding af udviklere og kreative produktfolk, journalister og redaktører. Der er lige dele mænd og kvinder.

Teamwork vægtes højt, da de arbejder tæt sammen på at skabe digitale platforme i høj kvalitet og med den bedste brugervenlighed.

Læs hele annoncen her.

nemlig.com søger Android-udvikler til prisvindende app, Brøndby

Vil du arbejde med en af Danmarks fedeste apps, hvor du er med til at give vores mange tusinde kunder en endnu lettere mulighed for at købe dagligvarer, når de vil?

Så fortsæt din karriere hos nemlig.com, hvor vi i fællesskab bygger spændende løsninger med nye teknologier og med kunderne i centrum!

I nemlig.com oplever vi en markant vækst, og vi ønsker at fastholde momentum og hele tiden afsøge nye muligheder og spændende løsninger til gavn for vores mange tilfredse kunder.

Denne vækstambition stiller store krav til den fortsatte udvikling af vores app - både i form af innovative brugeroplevelser, nye koncepter samt tekniske og performancemæssige forbedringer.

Derfor har vi brug for flere ambitiøse og nysgerrige udviklere til vores Android team, som til dagligt sidder i vores voksende it-udviklingsafdeling.

I din dagligdag arbejder du primært med større og mindre udviklingsprojekter. Du deltager i vores agile planlægningsmøder og byder ind ved valg af ny teknologi relateret til appen.

Dit udgangspunkt er en passion for app-udvikling og et godt teknologisk overblik, som du bruger i udviklingen af løsninger, der giver endnu bedre brugeroplevelser når vores kunder handler online.

Læs hele annoncen her.

Bleau A/S søger medarbejder til udvikling af SAAS-applikationer (studiejob), Risskov

Vi arbejder koncentreret med udvikling og drift af SAAS-produkter til vores kunder indenfor den almennyttige boligsektor og til de danske kommuner.

Produktudviklingsteamet har ansvar for at designe og udvikle nye løsninger til vores kunder og for at drive eksisterende løsninger.

Vi arbejder med en række standardprodukter i form af Microsoft Azure, Microsoft 365, Microsoft SharePoint, Umbraco og Dynamicweb CMS.

Vi arbejder desuden med en række kerneteknologier i form af C#, Blazor/Razor, AngularJS, TypeScript – og naturligvis HTML og SCSS/LESS.

Vi søger efter flere udviklertalenter, der har lyst til at arbejde med de ovennævnte teknologier og som kan se en fremtid i at arbejde med produktudvikling og softwareudvikling.

Det betyder ikke så meget om du har mest flair for backend-teknologier eller frontend-teknologier - vi er interesserede i flere forskellige kompetencer.

Stillingen er 7-14 timer i ugen, og som en del af produktudviklingsteamet vil du få tilknyttet en mentor.

Læs hele annoncen her.

Dansk Medicinsk Datacenter søger systemudvikler til klinisk applikation, Vallensbæk

Mindre, veletableret systemhus, søger en systemudvikler til vores patientjournal-applikation. Du kommer til at indgå i alle dele af produktionen. Primært udvikling, men også dokumentation, dataudveksling, tilretninger, drift af servere/services etc. Er du stabil, skarp og lærenem?

Din primære opgave vil være videreudvikling af vores eksisterende systemer.

Dine opgaver vil være varierende, men typisk omhandle fejlfinding i databaser, back- og front-end udvikling af vores eksisterende GUI i Delphi 7, og videreudvikling af vores web-app.

Du har en relevant teknisk it-uddannelse som datamatiker, datalog eller tilsvarende teoretisk og praktisk baggrund og du har en bred almen viden om gængse systemer og standarder: Windows, Linux, VMware, TCP/UDP, HTML, XML, EDI, Java-script etc.

Praktisk erfaring med Delphi 7 og windows api er et MUST. Vi arbejder hen imod at migrere til XE4.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Roskilde Universitet en systemudvikler med Cloud-kompetencer, Roskilde

Vores kunde RUC Digital vil i større grad udnytte mulighederne i Cloud og søger derfor en profil, som med sin hands on-erfaring i Microsoft Azure-teknologier og forståelse for it-arkitektur kan hjælpe med at kickstarte denne rejse.

Det er essentielt, at du har stærke faglige kompetencer på DevOps- og Cloud-teknologier.

Dette da RUC Digital skal have udviklet og automatisere test & deployments for en stor del af deres systemlandskab.

Dermed kan de på længere sigt kan begynde at implementere en mere løst koblet (micro)service-arkitektur, hvor flere af deres systemer kan få glæde af den samlede tilgængelige data.

Der lægges stor vægt på at have et fagligt skarpt og inspirerende arbejdsmiljø med mulighed for at deltage i mange spændende projekter inden for en bred vifte af driftstekniske områder og udviklingsprojekter.

RUC Digital varetager it-drift og udviklingsopgaver inden for forskning, undervisning og administration, til Roskilde Universitets godt 9.000 studerende og cirka 1.000 ansatte.

Læs hele annoncen her.

Maersk Drilling A/S søger Software Engineer, Lyngby

Are you passionate about developing software solutions and would you like to play a part in engineering the digitalization journey of an international company? Then this might be the right opportunity for you!

We are looking for an all-round developer that can be part of our many new software initiatives, you will be working on cloud native solutions, mobile clients and traditional client/server solutions together with our internal and external developers, partners and our other IT functions. Come work in a company with a vision of creating the most effective IT landscape in our industry.

Consistent with our overall vision, Maersk Drilling has embarked on a digital transformation journey and we are offering an exciting opportunity to become an integral part of our brand-new Software Engineering department. Anchored in the IT department you will – with guidance and support from our Head of Software Engineering – be working closely together with key stakeholders in the business to develop software solutions to interact with our technical infrastructure.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu

Når du har muligheden for at lande et it-job hos Novo Nordisk, eller i ni andre spændende virksomheder.

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu