Artikel top billede

Her er 10 dugfriske stillinger som it-arkitekt, der kan søges lige nu

Uanset om du bor i Langeskov, Aalborg eller København, så har vi fundet en række it-arkitekt-stillinger, som du kan søge netop nu.

I denne uge har vi fokus på arkitekter. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Ib Andresen Industri, Netcompany og Metroselskabet og Hovedstadens Letbane.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Ib Andresen Industri søger ERP-løsningsarkitekt, Langeskov

Kan du rådgive forretningen og fungere som løsningsarkitekt på ERP-implementering?

...så har vi jobbet til dig.

I forbindelse med implementeringen af et nyt ERP-system har vi oprettet en stilling som systemarkitekt i vores it-afdeling.

Det giver dig muligheden for at deltage i en fantastisk forandringsrejse og tilmed blive en kommende nøgleperson for virksomhedens udvikling.

Som forretningsrådgiver og løsningsarkitekt bliver dit job at forstå, skabe og prioritere procesforbedringer med henblik på at skabe større kundeværdi.

Du skal have for øje at optimere virksomhedens rentabilitet ved at implementere standardiserede, pålidelige og omkostningseffektive ERP-løsninger i hele IAI-værdikæden.

Du understøtter implementeringen af ERP i overensstemmelse med den aftalte tidsplan, budget og ressourcer, idet du bliver en del af ERP-projektteamet.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger senior architect med styr på Java og C#, København, Aarhus eller Aalborg

Har du nogle års erfaring med udvikleropgaver og har du lyst til at prøve kræfter med at arbejde på samfundskritiske løsninger?

Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdesign, performance og systemarkitektur – og sætter du en ære i at finde gode tekniske løsninger til komplekse problemstillinger?

Så er du måske vores nye kollega til rollen som senior architect i Netcompany.

Netcompany søger lige nu teknisk stærke it-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse.

Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en tung teknisk rolle med ansvar for, at løsningerne understøtter kundens krav og behov.

Som senior architect har du ansvaret for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning; baseret på de mest velegnede systemer, frameworks og valg af arkitektur.

Læs hele annoncen her.

Norlys Energy Trading søger cloud infrastructure specialist, Aalborg

Azure og Kubernetes. Er det dig? Og vil du spille en nøglerolle i at drive cloud-infrastrukturen bag morgendagens energihandelsplatform?

Så bliv en del af en nyetableret og stabil virksomhed, der rider på den grønne vækstbølge. Her får du en flok ildsjæle som nye kolleger – og de glæder sig til at byde dig velkommen.

Din hovedopgave er at sikre en optimal drift og udvikling af vores energihandelsplatform, og du kommer til at arbejde hands on med infrastruktur og selve platformen.

Du får især et tæt samarbejde med vores strategiske cloud-arkitekt, og derudover indgår du i tværfaglige samarbejder med vores forskellige udviklingsteams.

Vores kernearkitektur er bygget på Azure, og vores services kører i Kubernetes. Derudover kommer du til at arbejde med RabbitMQ, Grafana samt andre cloud-tjenester og leverandører.

Læs hele annoncen her.

Atea søger solution architect, Ballerup/Aarhus

Vi søger en stærk profil til vores team af business architects – har du lyst til at være med til at formidle Ateas serviceleverancer?

Sammen med dine kolleger skal du styrke broen mellem de tekniske og de kommercielle interesser, og være med til at besvare udbud og beskrive Ateas Managed Services sammen med kolleger fra Salg, Service port folio management, vores tekniske serviceejere og SMEer.

Du er en stærk profil som kan udarbejde tekniske oplæg og designs til tilbud og være teknisk løsningsansvarlig på tværs af Ateas cloud teknologier – og løfte vores beskrivelser og løsninger til nye højder.

Vi har en unik position inden for hybrid cloud, hvor vi leverer på tværs af egne outsourcing services, public cloud services og on-premise infrastruktur og drift.

Vi kan levere en ensartet driftsoplevelse og kvalitet uanset hvor kunden ønsker at afvikle deres workloads.

Som solution rchitect vil din hjemmebane være med afsæt i det tekniske men agere i rummet mellem teknik, kundens krav samt og det kommercielle i Atea, således, med stor fokus på helheden.

Læs hele annoncen her.

KMD søger Solution In¬fra¬structure Architect, Aarhus eller Odense

Har du erfaring med infrastruktur-arkitektur, og har du et bredt kendskab til it-teknologi og it-drift? Så skal du læse videre!

Hos KMD Technology Services & Projects (TSP) har vi travlt med at understøtte vores kunders forretning, og derfor søger vi en dygtig solution architect, som ønsker at arbejde med komplekse it-systemer, og som konstant ønsker at forbedre kundernes løsninger og egne kompetencer.

KMD gennemgår i disse år en spændende transformation, hvor vi arbejder målrettet og kontinuerligt med at forbedre os i et tiltagende konkurrencepræget marked.

Vi arbejder løbende på at skabe nye digitale genveje, og ser det som vores ansvar at bidrage med innovative løsninger, som understøtter og udvikler Danmarks velfærd og det private erhvervsliv.

Læs hele annoncen her.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane søger it-arkitekt, København

Kan du lide at arbejde med udvikling og integration af it-løsninger i en organisatorisk sammenhæng og vil du være med til at gøre Metroselskabet til en mere datadrevet organisation?

Metroselskabet har store digitale ambitioner.

Vi har derfor igangsat en ambitiøs digitaliseringsstrategi med særligt fokus på at gøre Metroselskabet mere datadrevet. Vi er allerede kommet et stykke ad vejen og har igennem de seneste år søsat en række projekter.

Vi søger nu en erfaren it-arkitekt, som bliver en del af selskabets it-enhed og som skal indgå som en del af et projektteam på et nyetableret data governance-projekt.

Projektet har til opgave at designe, udvikle og implementere nye data governance-processer samt - med et it-perspektiv - at kunne danne rammerne om effektiv master data management. Et arbejde, der er helt afgørende for såvel kerneforretningen (anlæg og drift af metro m.v.) som støtteprocesser (videndeling, håndtering af de mange interessenter, ledelsesinformation m.v.).

Læs hele annoncen her.

Danmarks Miljøportal søger Junior Azure Cloud Solution Architect, København

Tror du på effektivisering via udvikling og anvendelsen af moderne cloud-teknologier? Holder du af at holde dig opdateret med udviklingen inden for cloud?

Har du sans for it-sammenhænge, tekniske udfordringer og forståelse for den forskel gode it-løsninger kan gøre for brugerne?

Er du i stand til at afkode et forretningskrav, så det kan omsættes til en effektiv løsning baseret på kendte cloud-teknologier?

Hos Danmarks Miljøportal er du med hele vejen fra idé til implementering af det færdige produkt i produktionsmiljøet.

Du har ansvaret for, at den fastsatte strategi for anvendelse af cloud by design bliver efterlevet ved hjælp af dialog med både udviklingsleverandøren og driftsleverandøren. Herunder anvendelse af standard komponenter fra Microsoft Azure til løsningerne.

Du har en relevant uddannelse. Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring.

Læs hele annoncen her.

Uddannelses- og Forskningsministeriet søger it-arkitekt, København

Brænder du for løsningsorienteret it-arkitektur og kunne du tænke dig en spændende stilling i Uddannelses- og Forskningsministeriet som it-arkitekt?

Ønsker du ligeledes indflydelse i skabelsen af fremtidens digitale løsninger inden for uddannelse og forskning? Og har du ambitioner om personlig og faglig udvikling?

Ja, så kan du nemt blive vores nye kollega, hvor du vil blive en del af et team med højt til loftet, humor og høj innovativ faglighed i at finde digitale løsninger på forskelige forretningskomplekse problemstillinger, både internt og i relation til vores tætte samarbejde med universiteterne.

Din indgang til jobbet kan være som nyuddannet, eller måske du allerede er etableret som it-arkitekt?

Det vigtigste er dit faglige fundament og din motivation til at tegne og videreudvikle den digitale fremtid gennem it-arkitekturens mange discipliner i Kopernikus-programmet.

Læs hele annoncen her.

nemlig.com søger it solution arkitekt til Danmarks største e-handelssite, Brøndby

Vil du være med til at sætte præg på it-arkitekturen i en spændende virksomhed i vækst.

Er du it-arkitekten, der succesfuldt kan implementere arkitekturmæssige forbedringer i vores systemer og systemlandskab med stor risikovillighed, gåpåmod.

Har du lysten til at supportere forretningen og kollegaerne i driften når der identificeres udfordringer.

Tør du udfordre vores udviklere og øvrige kollegaer, når der foreslås nye services og løsninger – så er det netop dig vi mangler.

Din primære opgave er sammen med dine arkitektkollegaer at koordinere og motivere it-organisationen til at tænke fremadrettet arkitektur så alle arbejder i samme løsningsmæssige retning.

Dit ansvar er at opbygge en ny og langtidsholdbar arkitektur med lave vedligeholdelseskrav.

Du arbejder med løsningsarkitektur og er involveret i spændende projekter, hvor du arbejder med kompleksiteten i arkitekturen.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger senior arkitekter til udvikling og implementering af fremtidens digitale toldvæsen, Frederiksberg

Brænder du for at arbejde i et program, der gør en samfundsmæssig forskel? Har du solid erfaring med at sætte retning og tage ansvar for arkitektur samtidig med, at du kommunikerer bredt og er en god sparringspartner?

Så kan du være en af de arkitekter, som vi mangler.

Du bliver ansat i Centeret for Udvikling og Arkitektur EUTK.

Centeret består af en dynamisk tværfaglig gruppe på ca. 40 medarbejdere med høj faglighed, i roller som arkitekter, tekniske Business Analyst og Product Owner. Der er højt til loftet, åben dialog, en god tone og respekt for hinandens faglighed og input.

Du får en ledelse, der tror på tillidsbaseret ledelse og gensidig respekt, som mener, at uddelegering af ansvar og beslutningskompetence samt mulighed for faglig og personlig udvikling er forudsætninger for, at mennesker trives og udvikles.

Du bliver samtidig en del af en organisation med rig mulighed for udvikling og vekslende opgaver i et attraktivt arbejdsmiljø.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-job.

Her er 14 ledige it-job, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 friske it-stillinger, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 ledige support-stillinger, som du kan søge lige nu
Så mange af de ansatte i den danske it-branche har udenlandsk baggrund

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu