Artikel top billede

Drømme-ThinkPad fra Lenovo: Leverer 1,81 kilo rå muskler

Lenovos nye X1 Extreme maskine kan det hele. Her er masser af kræfter, kæmpeskærm og et stort batteri. Prisen er naturligvis derefter.

Når det handler om bærbare maskiner, skal der typisk vælges, enten kan en maskine være let at have med og levere lang driftstid, eller også diskes der op med masser af regnekræfter og skærmplads mens bærbarheden gør fløjten.

Sådan synes det nu ikke helt at hænge sammen i Lenovos nyeste laptop-stjerne, fjerde generations Thinkpad X1 Extreme, som formår at byde på både masser af regnekræfter, masser af skærm og et kæmpe batteri i en maskine der ikke vejer alverden.

Den officielle lyder på 3,99 pund, eller blot 1,81 kilo for en maskine, der kan bide skeer med klodens kraftigste bærbare.

Godt med krummer

Toppen af X1-serien regeres nu af en maskine med 16” display i 16:10 format, som serveres i både Quad HD eller Ultra HD afskygninger – begge med HDR support.

Inde i maskinen regerer Intels nye kuld af 11. generations Core i7 og Core i9 processorer, hvor otte regnekerner arbejder sammen med Nvidia vilde RTX 3080 grafik.

Lagerplads og hukommelse får du masser af, med mulighed for op til 64 gigabyte RAM og plads til to M2 SSD-drev på hver op til to terabyte.

Dertil følger en rig stribe tilslutningsmuligheder: To USB-C Thunderbolt 4 porte, en UHS II kortlæser samt en HDMI udgang. Pakken fuldendes af Wifi 6 opkobling og endda muligheden for en 5G-mobilforbindelse.

Pris og tilgængelighed

Når Lenovo her leverer fuld plade på komponenter og specifikationerne, vil prisen også blive derefter, når X1 Extreme vil debutere i august måned.

Mens den danske pris endnu ikke er officiel lyder det, at billigste variant vil få en startpris på 2.149 amerikanske dollar i den billigste konfiguration, det svarer til små 13.400 kroner før eventuel told, moms og optioner er lagt til.Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.