Artikel top billede

Trifork opjusterer: Omsætning lander 37 millioner kroner over forventet

Trifork ser ud til at slutte regnskabsåret 2021 over forventningerne.

Aarhusianske Trifork lægger op til endnu et jubelregnskab for 2021. I en selskabsmeddelelse løfter selskabet nemlig forventningerne til både omsætning og resultater for regnskabsåret 2021

Trifork Holding AG estimater for omsætningen opjusteres således med fem millioner euro, godt 37 millioner kroner, så omsætningen samlet lander mellem 150 og 155 millioner euro.

Resultatet (EBITDA) for Trifork Segment opjusteres med godt 10 miilioner kroner fra en mellem 26 og 28,5 millioner euro til i stedet at lande mellem 27,5 og 30 millioner.

I Trifork Group øges forventningerne til driftsresultatet også, men med mere beskedne 0,2 millioner euro eller 1,5 millioner kroner til et samlet resultat mellem 13,0 og 15,5 millioner euro.

Bag opjusteringen er stærk operationel performance og en klarere udsigt til pipelinen for resten af året, oplyser selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere