Artikel top billede

Trifork opjusterer: Omsætning lander 37 millioner kroner over forventet

Trifork ser ud til at slutte regnskabsåret 2021 over forventningerne.

Aarhusianske Trifork lægger op til endnu et jubelregnskab for 2021. I en selskabsmeddelelse løfter selskabet nemlig forventningerne til både omsætning og resultater for regnskabsåret 2021

Trifork Holding AG estimater for omsætningen opjusteres således med fem millioner euro, godt 37 millioner kroner, så omsætningen samlet lander mellem 150 og 155 millioner euro.

Resultatet (EBITDA) for Trifork Segment opjusteres med godt 10 miilioner kroner fra en mellem 26 og 28,5 millioner euro til i stedet at lande mellem 27,5 og 30 millioner.

I Trifork Group øges forventningerne til driftsresultatet også, men med mere beskedne 0,2 millioner euro eller 1,5 millioner kroner til et samlet resultat mellem 13,0 og 15,5 millioner euro.

Bag opjusteringen er stærk operationel performance og en klarere udsigt til pipelinen for resten af året, oplyser selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere