BREAKING:Han er Danmarks bedste it-sikkerhedsansvarlige: Sune Aggergaard Mortensen er Årets CISO 2022

Artikel top billede

(Foto: Invision)

Afgørende nyt til Microsofts spil-butik til pc: Udvikler sig i retning af Steam

Det ser ud til at det i fremtiden vil blive langt mere interessant for spilkøbere at blive i Microsoft-folden.

Microsoft vil fremover lave om på, hvordan sin pc-spilbutik, Xbox Game Pass for PC, vil fungere.

Software-giganten agter at fjerne en af afgørende begrænsninger ved spil-installationer i programmet. Fremover vil brugere frit kunne vælge og tilgå de foldere, hvor spillene er installeret.

Et træk der gør det muligt for brugere at flytte hvor spillene ligger på systemet og at ’modde’ dem frit, erfarer netmediet The Verge.

Ifølge mediet bliver en ny Xbox Game Pass app testet internt og skulle ifølge kilder tæt på udviklingen også byde på funktioner kendt fra Windows spil-butikker som Steam eller Battle.net.

Xbox Game Pass brugere vil dermed kunne genskabe eller reparere spil efter at de installere, i lighed med de to tredjeparts spilbutikker.

”Med fede pc-spil som Back 4 Blood, Age of Empires IV, Forza Horizon 5 og Halo Infinite fra dag et på Game Pass, ønsker vi at tilbyde spillere flere muligheder for at skræddersy deres oplevelse i Xbox app’en,” fortæller partner-direktør for Xbox-oplevelser, Jason Beaumont.

Microsoft app-butik til spil er ikke den eneste, der står overfor en omsiggribende overhaling. Selskabets udskældte Windows Store vil i forbindelse med skiftet til Windows 11 udvides med langt mere gunstige forhold for udviklere samt indgå i et app-partnerskab med Amazons Appstore, hvilket vil bane vejen for hundrede tusindvis af Android-baserede apps til Windows, heriblandt populære apps som TikTok eller Snapchat.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital