Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Her er 10 fede support-job, som du kan søge netop nu

Vil du starte 2022 med et nyt job? Så har vi fundet 10 spændende job som it-supporter, som du kan søge netop nu.

I denne uge har vi fokus på support. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Vivant, SEGES og Unik System Design.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer som for eksempel branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Seges søger it-supporter, København

Skab en karriere med mening i Landbrug & Fødevarer. Bliv en del af et engageret hold af specialister, der hver dag tager ansvar og har indflydelse.

Vi repræsenterer en bred vifte af fagligheder og arbejder med alt fra sundhed til innovation, bæredygtighed til effektivitet og fødevaresikkerhed til dyrevelfærd. Sammen arbejder vi for en større dagsorden.

Har du erfaring med at arbejde som it-supporter, er du smilende, brænder du for at hjælpe andre og kan du yde en fremragende brugeroplevelse og samtidig løse brugeres it-problemer? Så har vi den rette stilling til dig.

Vi søger en kollega til vores interne servicedesk. Afdelingen består af 12 medarbejdere, der leverer it-service til mere end 1.300 arbejdspladser i Landbrug & Fødevarer-koncernen.

Vi anvender de nyeste værktøjer, da it er afgørende for de fleste arbejdsfunktioner og virksomhedens effektivitet.

Du er en stærk og passioneret it-supporter, som interesserer sig for hele processen i en supportsag, fra registrering til løsning og efterfølgende dokumentation.

Læs hele annoncen her.

Aura Energi søger it-supporter, Odder

Er du interesseret i mennesker og it? Er du nysgerrig overfor ny teknologi? Er du god til service og en ørn til at gøre andre bedre til it?

Så har vi brug for dig i vores it-afdeling i Odder. Vi søger nemlig en selvstændig, løsningsorienteret kollega til vores it-drift afdeling.

Du skal være god til at arbejde struktureret og have sans for kvalitet. Vi har hele tiden brug for at arbejde smartere, og udtænke gode løsninger, så du skal have lyst til at hjælpe andre, tage ansvar for opgaverne og bidrage med ny viden.

Arbejdet i it-afdelingen er meget varierende. I support-teamet sidder du med support en del af tiden – typisk halve dage.

Supporten foregår både gennem vores ticket-system, over telefonen og når dine kolleger henvender sig i afdelingen.

Når du ikke sidder på supporten, er der tid og mulighed for at fordybe sig i opgaverne og arbejde med it-opgaver af meget forskellig karakter. Der er masser af opgaver, så du kommer ikke til at kede dig.

Læs hele annoncen her.

Vivant søger it-supporter, København

Vil du arbejde med de nyeste cloud-teknologier som Microsoft Office 365 og Azure? Og falder det dig naturligt at yde en super service til dem, der har brug for hjælp? Så er det dig, vi søger som ny it-konsulent til vores support-team på Vesterbro.

Vores mission er at fungere som it-afdeling for vores kunder, og vi sætter en ære i at løse deres små og store udfordringer.

Du vil med udgangspunkt i vores servicedesk hjælpe slutbrugerne med akutte problemer, men også varetage planlagte opgaver som klargøring og installation af nye computere og telefoner samt vedligehold af brugerkonti og rettigheder.

På sigt vil du få større opgaver sammen med vores erfarne konsulenter og være med til at planlægge og etablere fx nye netværksinstallationer, cloud migreringsprojekter og onsite opgaver.

Du er proaktiv, kundeorienteret, serviceminded og kan lide at arbejde tålmodigt med de kunder, som søger hjælp.

Du vil fungere som first level-supporter og have et hold af erfarne konsulenter i ryggen. Med tiden vil du også få faste opgaver hos de kunder, der har outsourcet deres samlede it til os.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger support til intern it-afdeling, Vejle

Er du hurtig til at gennemskue tekniske problemer, og sætter du en ære i at yde den bedste it-service til dine kollegaer? Så har vi brug for dig og din ekspertise på en af Danmarks bedste IT-arbejdspladser.

Unik laver markedsledende software til boligadministration og advokatkontorer, og vi har brug for en 1. level supporter til vores interne it-afdeling.

Vi søger en supporter, gerne med tre-fire års erfaring, som brænder for at yde en effektiv og kundevenlig service, for din primære opgave bliver at servicere dine kolleger med it-support på både forskellige typer af hardware og software.

Derfor er det også vigtigt, at du kender til systematisk fejlsøgning og formår at formidle din viden i øjenhøjde og på dansk.

Da vi ikke forventer du kan alle vores systemer eller kender alle svar på problemerne på forhånd, ser vi gerne at du af natur har en teknisk nysgerrighed og har nemt ved at lære nye systemer og metoder.

Læs hele annoncen her.

Heimstaden Danmark søger it-supporter, Aarhus

Vi vækster og udvider derfor vores it-support med en ny kollega i det jyske. Har du værktøjskassen i orden, og arbejder du serviceminded, vedholdende og struktureret? Så er du måske vores kommende kollega i Heimstaden Danmarks it og digital-team.

Vi tilbyder en spændende stilling i en værdidrevet organisation, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.

Du bliver en del af it-afdelingen, hvor fagligheden er høj og der er let til et godt grin.

Du vil kunne påvirke dine daglige rutiner i stillingen som it-supporter, vi arbejder i en meget flad organisation. Din hverdag indebærer at samarbejde tæt på tværs af organisationen med de øvrige kollegaer i Heimstaden.

Du vil få din daglige gang på vores nye kontor i Aarhus.

Du vil sammen med afdelingen have ansvaret for den daglige drift og support af vores brugere og systemer, på tværs af landet, som blandt andet omfatter SharePoint, Office 365 inklusiv Teams, OneDrive etc.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Logos Payment Solutions Sup­por­te­re med teknisk baggrund, Odense

Vi søger servicemindede og dygtige supportere til servicecenter og teknisk support hos Logos Payment Solutions i Odense. Vil du med på deres vækstrejse?

Til vores kunde Logos Payment Solutions søger vi to dygtige supportere til deres servicecenter og tekniske supportafdeling i Odense.

Disse to afdelinger servicerer og supporterer kunder og virksomhedens egne serviceteknikere inden for selvbetjente betalingsterminaler og -løsninger på tankstationer og bilvaskehaller.

Som supporter i deres servicecenter og teknisk supportafdeling indgår du i et team, hvor du står for overvågning, rådgivning, fejlsøgning og problemløsning i forhold til installation og drift af betalingsterminaler for virksomhedens kunder.

Din arbejdstid vil blive delt mellem deres servicecenter og den tekniske supportafdeling.

Læs hele annoncen her.

Bunker Holding søger senior it-supporter, Athen, Aarhus or Middelfart

Are you an experienced Senior IT Supporter with flair for good customer service? Do you have a proactive approach and the ability to keep an overview when facing many IT challenges?

Bunker Holding Group offers an exciting position as Senior IT Supporter in our service desk, supporting our more than 800 users around the world. You will be based at our HUBs in Athens, Aarhus, or HQ in Middelfart and you will be part of the Service Desk Team together with 7 competent and committed colleagues who all strive to provide the best possible support to our end-users.

We are looking for a senior supporter who strive for end user application support especially within Navision, CRM and Dynamics Business Central but also our other smaller applications.

Preferably you want to take ownership of bringing the ServiceDesk knowledge and application product teams closer together and be part of bringing knowledge back to the ServiceDesk and end users and increasing the capabilities on both sides.

Læs hele annoncen her.

Dnp Visiosign søger IT-supporter, kun­desup­port af CMS og skærme, Karlslunde

Elsker du at give den bedste kundeservice? Har du samtidigt bred it-teknisk indsigt? Så er du måske vores nye it-supporter.

Som it-supporter hos dnp Visiosign bliver du en del af et team af ifre dygtige erfarne support medarbejdere.

De yder support til vores kunder i Visiosign Cloud på mail og telefon. Der er cirka 500 unikke kunder og 10.000 slutbrugere.

I mange tilfælde er der tale om kunderelationer der er mangeårige, primært fra Danmark og øvrige Skandinavien.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med udfordringer og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Du bliver en del af en arbejdsplads med engagerede kollegaer og gode ansættelsesforhold, hvor der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø og gode kollegiale relationer.

Læs hele annoncen her.

Kriminalforsorgen søger it-supporter, København

Vil du være med i it-supportens frontlinje? Og trives du med at have mange forskellige typer opgaver om ørerne? Er du samtidig til opfølgning på - og løsning af - teknisk tungere support-opgaver?

Vi søger it-supporter, som eventuelt kan indgå i rollen som incident og problem manager.

Du leverer it-support til Kriminalforsorgens cirka 4.500 brugere fordelt i hele landet. Det sker via mail og via telefonisk brugersupport på pc’er, mobiltelefoner og andet it-udstyr.

Såfremt rollen som incident og problem manager er noget for dig, vil du ligeledes få ansvaret for at følge højt prioriterede incidents og problems til dørs med styring og koordinering.

Vi tilbyder et rigtigt spændende job i en organisation i rivende udvikling med masser af dygtige og engagerede kollegaer.

Vi er godt i gang med at opbygge og udvikle en fagligt stærk it-organisation, der i tæt dialog med forretningen skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af Kriminalforsorgens virksomhed.

Læs hele annoncen her.

SCR Freelance ApS søger for kunde freelance it-supporter til Midtjyl­land, Silkeborg

Til en af vores store kunder indenfor energi søges flere it-supportere, der kan indtræde i Servicedesken fuld tid.

Supporteren vil dels bemande telefonen i Servicedesken, løse sager fra sagssystem (ServiceNow) og der er også mulighed for at supporten kan medvirke på udrulning af nyt windows image.

Du skal kunne gennemskue komplekse problematikker i den daglige sagsløsning.

Det er centralt, at du har et stærk service mindset og er nysgerrig på at lære nyt.

Potentiale til at indtræde i en seniorrolle i teamet.

Arbejdssted er onsite i Silkeborg.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu

Hvis du skynder dig, kan du nå at søge en af disse 10 it-stillinger, der er ledige nu.

Vi har fundet 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu
En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere
Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu