Artikel top billede

(Foto: Anker PR)

Denne fikse oplader kan erstatte alle dem, du ejer i forvejen

Denne kompakte oplader tilbyder hele tre ting på en gang.

Døjer du med at slæbe på en mindre sværm af kluntede opladere, hver gang du er på farten, kan dit liv med al sandsynlighed gøres noget rarere med en af tech-messen CES 2022 mindre og nemt oversete nyheder.

Nyheden hedder Anker Nano II 100W eller blot ’Anker 736’ og er i al enkelhed en oplader, der kan lade både din pc, tablet og smartphone på en gang – mens dens samtidig er klodens mindste af sin slags.

Her har tilbehørs-specialisten Anker altså forenet to gange USB-C porte samt en enkel USB-A, i en enhed, som fylder det samme som en typisk mobiloplader.

I modsætning til mobilopladeren, kan der dog leveres op til 100 watts strøm – nok til at brødføde langt de fleste bærbare maskiner. Trækker du dog strøm fra alle tre stik på en gang, vil effekten dog blive delt mellem de forskellige udgange.

Den understøtter standarder som PowerIQ 3.0 og PPS samt Samsungs ’Super Fast’ lynladning.

Opladeren er klar til salgsdebut en gang mars i en sort eller hvid variant. Den står til at debutere med et prisskilt på 79 amerikanske dollar, eller knap 520 kroner, før eventuelle afgifter og moms.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere