Artikel top billede

(Foto: Anker PR)

Denne fikse oplader kan erstatte alle dem, du ejer i forvejen

Denne kompakte oplader tilbyder hele tre ting på en gang.

Døjer du med at slæbe på en mindre sværm af kluntede opladere, hver gang du er på farten, kan dit liv med al sandsynlighed gøres noget rarere med en af tech-messen CES 2022 mindre og nemt oversete nyheder.

Nyheden hedder Anker Nano II 100W eller blot ’Anker 736’ og er i al enkelhed en oplader, der kan lade både din pc, tablet og smartphone på en gang – mens dens samtidig er klodens mindste af sin slags.

Her har tilbehørs-specialisten Anker altså forenet to gange USB-C porte samt en enkel USB-A, i en enhed, som fylder det samme som en typisk mobiloplader.

I modsætning til mobilopladeren, kan der dog leveres op til 100 watts strøm – nok til at brødføde langt de fleste bærbare maskiner. Trækker du dog strøm fra alle tre stik på en gang, vil effekten dog blive delt mellem de forskellige udgange.

Den understøtter standarder som PowerIQ 3.0 og PPS samt Samsungs ’Super Fast’ lynladning.

Opladeren er klar til salgsdebut en gang mars i en sort eller hvid variant. Den står til at debutere med et prisskilt på 79 amerikanske dollar, eller knap 520 kroner, før eventuelle afgifter og moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere