Artikel top billede

(Foto: Anker PR)

Denne fikse oplader kan erstatte alle dem, du ejer i forvejen

Denne kompakte oplader tilbyder hele tre ting på en gang.

Døjer du med at slæbe på en mindre sværm af kluntede opladere, hver gang du er på farten, kan dit liv med al sandsynlighed gøres noget rarere med en af tech-messen CES 2022 mindre og nemt oversete nyheder.

Nyheden hedder Anker Nano II 100W eller blot ’Anker 736’ og er i al enkelhed en oplader, der kan lade både din pc, tablet og smartphone på en gang – mens dens samtidig er klodens mindste af sin slags.

Her har tilbehørs-specialisten Anker altså forenet to gange USB-C porte samt en enkel USB-A, i en enhed, som fylder det samme som en typisk mobiloplader.

I modsætning til mobilopladeren, kan der dog leveres op til 100 watts strøm – nok til at brødføde langt de fleste bærbare maskiner. Trækker du dog strøm fra alle tre stik på en gang, vil effekten dog blive delt mellem de forskellige udgange.

Den understøtter standarder som PowerIQ 3.0 og PPS samt Samsungs ’Super Fast’ lynladning.

Opladeren er klar til salgsdebut en gang mars i en sort eller hvid variant. Den står til at debutere med et prisskilt på 79 amerikanske dollar, eller knap 520 kroner, før eventuelle afgifter og moms.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere