Artikel top billede

(Foto: Adrien)

Med denne app gør Google det ekstremt meget lettere at skifte til Android

Det skulle gerne snart blive meget enklere at flytte fra iPhone til Android.

En af de helt store udfordringer ved at skifte fra et mobil-økosystem til et andet, har altid været, at der svært at få overført den efterhånden bugnende bunke af data, som en mobil gemmer på.

Kalendere, kontakter og mails er relativt nemme at overføre, mens fotos og videoer skaber udfordringer på grund af de rå datamængder involveret.

Efter femten år som bannerfører for Android-styresystemet er Google nu omsider på trapperne med en app, der letter den proces gevaldigt.

App’en hedder ’Switch to Android’ og er tiltænkt brugerne i det andet store mobiløkosystem, iOS fra Apple og de tilhørende iPhones.

Med denne overføres alle mobilindstillinger, mens navnligt enhedens fotos, videos samt iCloud-kopier overføres til Googles pendant, Google Fotos.

For at undgå lange ventetider under seancen, kan overførslen speedes markant op ved at benytte iPhonens Lightning-kabel.

App’en er ikke tilgængelig endnu, men oplysningerne om Googles da modtager app’en er tilgængelig i en test-version, som netmediet 9to5Google har fået indsigt i.

Apple-kopi

Apple har siden 2015 tilbudt en lignende app, kaldet ’Move to iOS’, som i snart syv år har assisteret Android-brugere i deres skifte til Apples iPhone og det tilhørende iOS-styresystem.

Denne kan hentes i dag på Googles Play Store.
IT-JOB

TP Aerospace Holding A/S

Cloud Operations Engineer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Technology Architect

SOS International A/S

System Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere