Artikel top billede

En solid ny feature styrer mod Microsofts Edge-browser: Indbygget VPN

Microsofts Edge-browser bliver styrket med en solid sikkerhedsfeature.

Microsoft er i færd med at integrere et virtuelt privat netværk, eller VPN, ind i kommende versioner af selskabets Edge-browser.

Funktionen omtales på selskabets hjemmeside, hvor den kaldes for ’Microsoft Edge Secure Network’.

Med denne slået til, vil brugerne få krypteret deres browser-data, mens der surfes på nettet og dermed forhindre netværksudbydere eller andre infrastruktur-selskaber fra at følge ens gøren og laden på nettet - i dette tilfælde med undtagelse af Microsoft selv, da tjenesten kræver en Microsoft konto.

VPN slører også brugeres lokationsoplysninger, hvilket gør dem populære til at tilgår lokationsbestemte sider eller tjenester, såsom udenlandske streamingstjenester indhold.

Den indbyggede Edge-VPN kan ikke afprøves endnu, skriver entusiastmediet XDA Developpers, som noterer at den endnu ikke er integreret i Microsoft beta-versioner af Edge, heriblandt udvikler-kanalerne.

Tjenesten er baseret på sikkerhedsvirksomheden Cloudflare VPN-løsning.

Selve tjenesten vil være begrænset til en bestemt mængde data, hvor den første gigabyte sikret internettrafik er gratis, hvilket andet lige indikerer, at der vil skulle betales for yderlige VPN-trafik.

Ander browsere som Mozilla, Opera og Brave tilbyder også indbyggede VPN-funktioner, om end Microsoft Edge står til at bliver en af de mest udbredte browser med en VPN-feature ombord.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere