Artikel top billede

Microsoft arbejder på en ’light’ version af Outlook til sløve telefoner

Microsofts barsler med en light-version af Outlook'appen til sløve Android-telefoner.

Det skal være hurtigere og enklere at gå til ens mail-bakke, når man bruger Outlooks mobil-app på Android-enheder.

Det er målsætningen med Microsofts kommende light-udgave af Outlook til Android, kaldet Outlook Lite.

App’en er kommet på Microsoft 365's app-roadmap den 30. juni, hvor den kort beskrives som: ”En Android app der bringer de væsentligste Outlook-fordele i en mindre app-pakke med høj ydelse til low-end enheder på ethvert netværk.”

Ud over at være tiltænkt aldrende eller budget-smartphones, antydes det, at offline-funktionalitet vil være indbygget for at kunne fungere på netværk af varierende kvalitet.

Microsoft har i forvejen skabt en light-version af Outlook til selskabets web-version af mail-programmet til 365-kontorpakken.

I ’Outlook lite’ er de basale mail-funktioner, mens der må undværes mere forretningskritiske funktioner som blandt andet gruppe-funktioner, håndtering af mødelokale, kalenderdeling og mail-kvitteringer.

Se forskellene på den almindelige og light-version af Outlook 365 web-app'en her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere