Artikel top billede

Dells fine XPS-serie af bærbare har længe kunne spejle indhold fra din smartphone. Men den evne forsvinder nu snart.

Dell opgiver mobil-funktionerne til sine pc’er

Det er snart slut med at få iPhone-indhold overført til din Dell-maskine med selskabets Dell Mobile Connect program.

Et godt samspil mellem mobilen og pc’en kan på mange måder gøre det enklere at synkronisere og bruge mobilen fra pc’en. Så kan du eksempelvis sende og modtage beskeder, fra din pc, mens mobilens fotos automatisk overføres til din maskine.

Det har siden 2018 været hensigten med Dells ’Mobile Connect’ program, som blandt andet gjorde det muligt at spejle indholdet fra din iPhone eller Android til ens Dell-enhed.

Denne feature ser dog ud til snart at udgå, noterer tech-mediet The Verge.

Fra og med 31. juli 2022 vil brugere ikke længere kunne hente appen, mens tjenesten helt vil holde op med at fungere ved udgangen af november 2022. Dell vil dog forlænge tjenesten lidt endnu frem til 31. januar 2023 i enkelte udvalgte markeder udenfor Danmark.

Microsoft tilbyder et alternativ til Windows 10 og 11 brugere i form af appen Phone Link, som blandt andet giver mulighed for at overføre opkald, sms-beskeder og filer frem og tilbage mellem enheder.

Microsofts løsning fungerer dog ikke i samspil med iPhones, hvilket efterlader iPhone og Dell-brugerne i stikken.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere