Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Start på en frisk efter ferien: Her er 10 it-job som du kan søge netop nu

Vi har fundet ti dugfriske it-stillinger fra hele kongeriget, der er ledige nu. Søg dem her

I denne uge har vi fokus på arkitekter. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Silverbullet, Tvilum eller Andel Holding.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Silverbullet søger it-ar­ki­tek­ter, Aarhus og København

Silverbullet er blandt de førende konsulentfirmaer i Danmark indenfor rådgivning om it-arkitektur til den offentlige sektor.

Det er vi blandt andet, fordi vi har fokus på udvikling og vedligeholdelse af et stærkt fagligt miljø, der understøtter faglig udvikling og kollegial sparring.

Her adskiller vi os fra de it-virksomheder, der leverer vikarer og ressourcer på interim basis. Vi tror på arbejdsfællesskabet som basis for faglig kvalitet og gode langsigtede kunderelationer.

Og det går godt i Silverbullet. Vi har travlt, og der er stor efterspørgsel på it-arkitekter. Ikke mindst i forbindelse med de nye rammeaftaler, Silverbullet har vundet – alene og sammen med partnere – indenfor de seneste år: I sundhedssektoren, i SKAT og i KOMBIT, ligesom vi er på SKI 02.15 sammen med Rambøll.

Vi forventer, at du har en kandidatgrad i datalogi, er civilingeniør med IT-baggrund, eller har tilsvarende erfaring fra dit arbejde som IT-arkitekt. Vi værdsætter, at du allerede er forsynet med relevante certificeringer, specielt TOGAF, eller at du har lyst til at tage dem.

Læs hele annoncen her.

Ellab søger it-ad­mi­ni­stra­tor/arkitekt til udvikling og drift af for­ret­nings­kri­tisk in­fra­struk­tur, Hillerød

Har du interesse for og erfaring med Microsoft-teknologier, og brænder du for at arbejde med arkitektur og forretningskritiske applikationer? – Så har du nu muligheden for at blive vores nye it-administrator/arkitekt i Ellab, hvor du vil få en central rolle i udvikling og drift af vores it-landskab.

Ellab er en veletableret og ambitiøs virksomhed, der er førende international producent af præcisionsmåleudstyr og analysesoftware til validering af termiske processer i fødevare-, medicinal- og hospitalsindustrien. Intelligente løsninger er vigtige hos Ellab, da vi konstant har fokus på at arbejde mere strømlinet og effektivt.

Derfor søger vi lige nu en it-administrator/arkitekt med stærke kompetencer inden for Microsoft Entreprise løsninger og med en passion for at sikre, udvikle og drive vores it-landskab samt levere kvalitetssupport i forbindelse med vores kritiske forretningsapplikationer.

Du vil blive en del af vores globale it-team bestående af 10 dedikerede teknikere, der fokuserer på optimering, applikationssupport og implementering baseret på vores Microsoft backend.

Læs hele annoncen her.

Center for It og Me­di­co­tek­no­lo­gi (CIMT) søger IT-ar­ki­tek­ter, København

Vil du hjælpe med at gøre en forskel og være sparringspartner i digitaliseringen af sundhedsvæsenet? Så er du måske den nye kollega, vi søger i Region Hovedstadens Center for It og Medicoteknologi (CIMT).

Afhængigt af dine kompetencer kommer du til at arbejde indenfor et af følgende områder: it-systemetablering i egne datacentre eller public cloud, Big Data og AI, it-systemunderstøttelse ift. personlig medicin med udgangspunkt i de diagnostiske specialer/-områder, eller Enterprise Arkitektur, hvis du kan lidt af det hele.

Som it-arkitekt bliver du del af et fagligt stimulerende miljø, hvor vi bruger hinanden til at sikre den bedst mulige optimering og videreudvikling af regionens applikations- og systemlandskab.

Du kommer til at arbejde bredt i systemlandskabet i regionen, hvor du skal bistå i såvel mindre som større it-systemetableringer. Dette i enten et agilt- eller standardprojekt setup.

Læs hele annoncen her.

Tvilum søger ERP-konsulent og -arkitekt, Fårvang

Kom og vær en del af en data- og digitaliseringsafdeling med dygtige og dedikerede kollegaer, der alle har et højt fagligt niveau og fokus på forretningseffektivitet.

For at sætte skub på vores mål om at løfte ERP- platformen og i det daglige at understøtte Tvilums organiske vækst og digitaliseringsbehov, åbner vi nu en nyoprettet stilling som ERP-konsulent og Enterprise-arkitekt.

Vi har et strategisk fokus på at levere digital forretningseffektivitet gennem en effektiv ERP-platform og relevant dataindsigt. Sammen med dine fire direkte kollegaer i IT Business systems, får du ansvaret for at udvikle og drive vores nuværende platform. Det forventes, at du inden for en periode får tilegnet dig relevant viden, til at kunne drive det indledende arbejde i forbindelse med et ERP-løft.

Vi benytter Cloud, On-Prem og produktionssystemer med stort fokus på løsninger, der understøtter alle dele af vores internationale forretning.

Læs hele annoncen her.

Andel Holding søger net­værks­ar­ki­tekt – kan du samle gammelt og nyt og skabe frem­ti­dens netværk?, Virum

Andel er blevet til i sammenlægningen af flere forretningsområder, og med det skal vi nu konsolidere forskellige it-platforme og -services for at skabe et fælles it-landskab.

Som netværksarkitekt får du en stor rolle i transformationen. Vi har skabt rammerne – nu er det op til dig at få det hele til at gå op i en højere enhed.

IT Operations er en del af IT Infrastruktur og består af 12 dygtige kolleger, heriblandt server-, cloud- og on-premise-specialister. Teamet er beliggende i Haslev og Virum. Du kommer til at få kontor, hvor det er mest praktisk for dig, men vil regelmæssigt besøge det andet kontor efter behov.

Tilsammen har vi ansvaret for drift og udvikling af vores it-miljøer og netværk, som inkluderer et stort internt kontornetværk og fjernkontrolnetværk til vores transformerstationer på tværs af Danmark.

Læs hele annoncen her.

Digitaliseringsstyrelsen søger teknisk kompetent løs­nings­ar­ki­tekt, København

Er du teknologi- eller løsningsarkitekt og klar til at lægge alle kræfter i for at få det tekniske setup for fremtidens samtykke- og fuldmagtsløsninger til at fungere optimalt?

Vil du samtidig bringe din viden i spil i indsatsen for at levere digitale løsninger, der skal gøre det lettere og sikrere at være borger i Danmark? Så har vi en spændende stilling til dig i Digitaliseringsstyrelsen.

Digitalt samtykke og fuldmagt spiller en nøglerolle for de næste skridt i indsatsen, der skal gøre det lettere at være borger i Danmark – ikke mindst for de ikke-digitale borgere. En bedre fuldmagtsløsning skal gøre det nemmere at få hjælp af andre til kommunikationen med det offentlige. Og en ny indsats på samtykkeområdet skal gøre afgivning af samtykke enklere samt sikre borgerne et bedre overblik over, hvem og til hvad de har afgivet samtykke til.

Vi kender ambitionerne og kerneudfordringerne - du bliver i høj grad drivende i arbejdet for at definere de rigtige tekniske løsninger og teknologivalg i samarbejde med resten af teamet, styrelsen og vores interessenter.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger for­ret­nings­ar­ki­tekt - digital front­lø­ber og fa­ci­li­ta­tor, Aarhus

Vil du med ind i fremtiden og være med til at digitalisere sundhedsvæsenet endnu mere til gavn for borgere, patienter og pårørende?

Brænder du for digitalisering, der skaber sammenhæng mellem klinikere, patienter og pårørende? Kan du begå dig i en stor organisation, og har du erfaring med struktureret forretningsanalyse, gerne fra sundhedsområdet? Så kan vi tilbyde en af Danmarks mest spændende stillinger som forretnings- og informationsarkitekt i Region Midtjylland.

Du kommer til at deltage i den digitale transformation af sundhedsvæsenet. En af dine vigtigste opgaver bliver at afdække behov kvalitativt og at konstruere modeller som grundlag for den efterfølgende tekniske udvikling. Sammen med klinikere skal du deltage i design af nye processer og løsninger, der understøtter sundhedsområdets strategier og skaber sammenhæng i arbejdsprocesserne på hospitalerne og for patienter og pårørende.

Læs hele annoncen her.

Capgemini søger Azure architect & Azure developer, København

Are you ready to step into a key role on a series of ongoing large-scale projects?

By Joining us you become part of a company where we value a healthy work-life balance and where great colleagues are ready to welcome you to the team. At the same time, you step into a global network of skilled architects and developers where your work will have a real impact.

Capgemini is looking for senior architects and developers within specific technology areas and with experience in digital transformation, preferably from multi-national/global organizations.

You will work in a strong team of highly skilled colleagues supporting a global client in their journey from legacy products and systems to digital products.

Læs hele annoncen her.

DSV søger Lead Solution Architect, Hybrid Computing Platform, Hedehusene

Do you want to contribute to defining new ways of working at the heart of one of the largest IT organizations in Denmark? And can you utilize your strong Architect know-how while you are a part of transforming DSV infrastructure to our New Hybrid Computing Platform?

Join a brand-new platform area focused on delivering next generation infrastructure platform to enable our digital transformation.

We are approximately 30 specialists divided into three teams working with Hybrid Computing Platform (HCP), Onboarding and governance, and Digital Services Infrastructure. We are a highly diverse and open-minded department who welcomes a great mix of different people into our midst.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for MindFuture senior Python engineer/software architect, Taastrup

Are you a strong in architecture and Python software development, you will get an exceptional opportunity to help startups with exciting IoT, ML/AI projects.

For our client MindFuture, we are looking for a Senior Python Engineer/Software Architect. You will take care of the architecture/design of software, development and ensure that the product quality meets the needs of their projects for start-ups.

As Software Architect/Senior Software Engineer, you will become a key player who can work as a team player with a multi-disciplinary team that enjoys taking ownership and initiative throughout the project cycle and delivers powerful solutions.

As their Software Architect/Senior Software Engineer, you will not miss the joys of freedom, creativity and diversity in the workplace. The MindFuture team is dynamic and humorous, the tasks and assignments span wide and far as the start-up projects are rolling in.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

På jagt efter et it-job? Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-stillinger.

Her er 10 dugfriske it-stillinger, som du kan søge lige nu
Her er 10 friske it-stillinger, som du kan søge netop nu
Vi har fundet 10 ledige it-stillinger til dig - få overblikket over dem her
På jobjagt? Søg en af disse 10 stillinger lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu