Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Musk: Selvkørende Teslaer er lige om hjørnet

Elon Musks sætter nyt mål for Teslaer selvkørende biler: Vil have bred udrulning inde udgangen af året

Den amerikanske rigmand og tech-iværksætter Elon Musk har sat sig to klare opgaver for efteråret, med to banebrydende målsætninger for henholdsvis rumraket-industrien og den selvkørende bilindustri.

Det skriver nyhedsmediet Reuters efter et interview med rigmanden ved en energikonference i Stavanger, Norge.

”Der er to teknologier jeg ideelt set er fokuseret på: At få vores Starship i kredsløb, og efterfølgende på at få Tesla biler til at være selvkørende inden udgangen af året,” fortæller Tesla- og SpaceX-chef Elon Musk i interviewet.

”At have selvkørende egenskaber udrullet bredt i hvertfald i USA. Og potentielt også i Europa, men det afhænger af myndigheders godkendelse,” præciserer rigmanden.

Lige om hjørnet

Elon Musk har ved flere tidligere lejligheder varslet at særligt Tesla-bilernes selvkørende evner skulle være lige om hjørnet.

Allerede i 2017 varslede han, at Tesla-biler ville være i stand til at krydse det amerikanske kontinent uden input fra brugeren – en bedrift som ikke er opnået endnu.

I oktober 2019 lovede Tesla-chefen at selskabets selvkørende evner vil gøre det muligt at udleje ens Tesla-bil til et netværk af ’robottaxaer’ inden udgangen af 2020. Et løfte som siden er blevet gentaget i 2022, men nu er skudt frem til 2023 eller 2024.
IT-JOB

MAN Energy Solutions

Specialist i informationssikkerhed

Kalundborg Refinery A/S

SAP basis IT-specialist

K.W. Bruun Import A/S

IT Project Manager

Comby Denmark A/S

2nd line IT specialist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital