Artikel top billede

(Foto: Jacob Ø. Wittorff)

Afgrundsdyb krise hos Snapchat: Fyrer en ud af fem medarbejdere

Det sociale medie Snapchat vinker farvel til over et tusinde ansatte.

Krisen tager til hos det sociale medie Snapchat og selskabet Snap Inc. som efter et års aktie deroute planlægger at fyre omkring 20 procent af staben.

Prikkerunderne vil indledes allerede denne uge, hvor omkring en ud af fem af selskabets 6.400 medarbejdere kan se frem til en fyreseddel over de kommende uger, skriver netmediet The Verge.

Visse afdelinger vil blive beskåret kraftigere end andre, lyder det, hvor selskabets team til udvikling og integration af mini-spilplatform til tredjeparter står til at blive ’hårdt ramt’.

Snap-koncernen satsning fra 2017, den sociale kortlægningsapp Zenly, står også overfor drastiske stabsreduktion.

Også Snaps hardware-afdeling, som blandt andet står bag selskabets AR-brille og dronen ’Pixy’ står til at blive barberet ned.

Det sociale medie har siden begyndelsen af corona-pandemien udvidet staben markant, ved at gå fra 3.427 fultidsmedarbejdere i marts 2020 til 6.446 ved udgangen af april 2022.

Snap-aktien har siden september 2021 mistet over 86 procent af sin værdi.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere