Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

(Foto: Jacob Ø. Wittorff)

Afgrundsdyb krise hos Snapchat: Fyrer en ud af fem medarbejdere

Det sociale medie Snapchat vinker farvel til over et tusinde ansatte.

Krisen tager til hos det sociale medie Snapchat og selskabet Snap Inc. som efter et års aktie deroute planlægger at fyre omkring 20 procent af staben.

Prikkerunderne vil indledes allerede denne uge, hvor omkring en ud af fem af selskabets 6.400 medarbejdere kan se frem til en fyreseddel over de kommende uger, skriver netmediet The Verge.

Visse afdelinger vil blive beskåret kraftigere end andre, lyder det, hvor selskabets team til udvikling og integration af mini-spilplatform til tredjeparter står til at blive ’hårdt ramt’.

Snap-koncernen satsning fra 2017, den sociale kortlægningsapp Zenly, står også overfor drastiske stabsreduktion.

Også Snaps hardware-afdeling, som blandt andet står bag selskabets AR-brille og dronen ’Pixy’ står til at blive barberet ned.

Det sociale medie har siden begyndelsen af corona-pandemien udvidet staben markant, ved at gå fra 3.427 fultidsmedarbejdere i marts 2020 til 6.446 ved udgangen af april 2022.

Snap-aktien har siden september 2021 mistet over 86 procent af sin værdi.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital