Artikel top billede

Twitter klar med længe efterlyst funktion: ’Rediger’

Redigeringsfunktionen er tiltænkt tastefejl og manglende tags, lyder det.

Den korte og hurtige besked på først 140 og siden 280 tegn har været definerende for det sociale nyhedsmedie Twitter, hvor tanker hurtigt kunne ryge ud i net-æteren.

Men fra denne måned er Twitter i færd med at bringe en ’rediger’ mulighed til platformens betalende brugere.

Ifølge mediets selv er ’rediger’, eller på engelsk ’edit’, -funktionen tiltænkt stave- og slåfejl eller manglende tags, hvorfor den også er begrænset til en halv time efter udsendelse af ens tweet.

”Vi håber på, at med muligheden for at redigere et tweet, vil gøre Twitter mere tilgængelig og mindre stressende. Du bør kunne deltage i debatten på en måde, der giver mening for dig, og vi vil blive ved med at opfinde måder der fjerne besværet ved at ytre sig,” lyder det i en meddelelse fra selskabet.

For at kunne redigere sine tweets kræver det i øjeblikket et Twitter Blue-medlemskab, hvor funktionen i øjeblikket afprøves hos de betalende brugere.

Redigerings-funktionen skal ifølge selskabet afprøves over de kommende måneder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere